Неограничен интернет
Re: Неограничен интернет
[/quote]
Взех телефон на лизинг и понеже цената беше по-висока, прехвърлиха част от субсидията за телефона на картата и така си намалих таксата.
[/quote]
Дори и да е истина това което казваш, което честно казано искрено ме съмнява, елементарната аритметика казва че 3+97=97+3. Пък както искаш калкулирай цената на телефона и плана. Мога да се съглася само и единствено, ако си тируляр на 100 карти, не ползваш никъде отстъпки и всичко идва при теб. Че и с лизинг.. Както си пляснал в скрийншота на интернета в роуминг, много лесно може да ти се сметне таксата на месец... Е не е 3 лева...
Взех телефон на лизинг и понеже цената беше по-висока, прехвърлиха част от субсидията за телефона на картата и така си намалих таксата.
[/quote]
Дори и да е истина това което казваш, което честно казано искрено ме съмнява, елементарната аритметика казва че 3+97=97+3. Пък както искаш калкулирай цената на телефона и плана. Мога да се съглася само и единствено, ако си тируляр на 100 карти, не ползваш никъде отстъпки и всичко идва при теб. Че и с лизинг.. Както си пляснал в скрийншота на интернета в роуминг, много лесно може да ти се сметне таксата на месец... Е не е 3 лева...
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
elitobre написа: ↑07 окт 2020, 18:23Колко бихте плащали над 50 лв за неограничен интернет от Теленор или Виваком и за колко време ще го ползвате?TRACKER написа: ↑07 окт 2020, 16:39Явно нещо не бях разбран. На селото където живея няма алтернативни кабелни или безжични мрежи.
Единствено виваком имат мобилно покритие. Мислех да мина на мобикс, ама там само 60 GB е голямата тарифа.
Аз съм готов да си плащам и повече от 50лв. месечно за пакет примерно 200GB.
Принципно неограничен (в рамките на 200-300ГБ примерно) 70-80лв. 500GB - 100лв. ,все пак за работа се ползва и няма алтернативни доставчици тук.
TRACKER написа: ↑07 окт 2020, 19:26За реален неограничен без лимит на трафика и без пакети МБ? 150лв.?elitobre написа: ↑07 окт 2020, 18:23Колко бихте плащали над 50 лв за неограничен интернет от Теленор или Виваком и за колко време ще го ползвате?TRACKER написа: ↑07 окт 2020, 16:39Явно нещо не бях разбран. На селото където живея няма алтернативни кабелни или безжични мрежи.
Единствено виваком имат мобилно покритие. Мислех да мина на мобикс, ама там само 60 GB е голямата тарифа.
Аз съм готов да си плащам и повече от 50лв. месечно за пакет примерно 200GB.
Принципно неограничен (в рамките на 200-300ГБ примерно) 70-80лв. 500GB - 100лв. ,все пак за работа се ползва и няма алтернативни доставчици тук.
Защо да няма кой да плаща? Аз плащам смарт У 2017Г на Виваком и плащам 49.99 за всичко неограничено плюс нет. И познавам още трима приятели които сключиха тогава такива договори - сега вече сме безсрочни и аз лично го сключих за една година и от точно 2 години съм без договор с виваком при тези условия. Просто не ги харесвам като оператор, но Теленор или А1 не пуснаха неограничен трафик иначе на тях бих го плащал тоя абонамент. Та има кой да плаща 50 лева, нещо повече вашите такси които бяха на 25 лева до две години ще догонят моята, но не и с такива условия.....извода оставям на вас
Така е, прав си, но каква е гаранцията, че след като останалите планове догонят твоята такса, оператора няма да премахне с предизвестие твоят план. Имат това законово право.mjoy383 написа: ↑07 окт 2020, 20:24Защо да няма кой да плаща? Аз плащам смарт У 2017Г на Виваком и плащам 49.99 за всичко неограничено плюс нет. И познавам още трима приятели които сключиха тогава такива договори - сега вече сме безсрочни и аз лично го сключих за една година и от точно 2 години съм без договор с виваком при тези условия. Просто не ги харесвам като оператор, но Теленор или А1 не пуснаха неограничен трафик иначе на тях бих го плащал тоя абонамент. Та има кой да плаща 50 лева, нещо повече вашите такси които бяха на 25 лева до две години ще догонят моята, но не и с такива условия.....извода оставям на вас
Изразявам хипотези, иначе си в изгодна позиция до този момент.
защо всички казвате най вече мобилните оператори, че мобилният интернет е неограничен ,това е една лека лъжа от операторите.
ако беше неограничен нямаше дадават определен трафик, неограничен мобилен интернет на максимална скорост и после ако не си купите нови мегабайти скоростта спада на някакви там минимални смешн кб които за нищо не стават.
ако мобилният интернет беше наистина неограничен нямаше нужда да се купуват някакви мегабайти трафик , а просто щеше да има различни видове скорости на различни цени,както кабелния интернет.
ако беше неограничен нямаше дадават определен трафик, неограничен мобилен интернет на максимална скорост и после ако не си купите нови мегабайти скоростта спада на някакви там минимални смешн кб които за нищо не стават.
ако мобилният интернет беше наистина неограничен нямаше нужда да се купуват някакви мегабайти трафик , а просто щеше да има различни видове скорости на различни цени,както кабелния интернет.
Защото докато домашния нет се ползва на точно определено място и лесно се смята инфраструктурата за техническо обезпечаване на дадена скорост, то мобилният можеш да го ползваш както от градината на село, където ти ще си единственият човек, ползващ определена клетка така и на стадион с още 20000 маймуни на клона. И представи си какво се случва когато всеки започне да точи в несвяст "неограничен интернет"..
Няма как да стане.
За да е ок за всички е така.
Няма как да стане.
За да е ок за всички е така.
Така е, прав си, но каква е гаранцията, че след като останалите планове догонят твоята такса, оператора няма да премахне с предизвестие твоят план. Имат това законово право.
Някой познава ли някой с прекратен договор докато си е плащал? Не става дума за тази тарифа само.
Все пак всеки оператор ще му е изгодно хората да му плащат не да им прекрати договора и да отидат при друг оператор.
Някой познава ли някой с прекратен договор докато си е плащал? Не става дума за тази тарифа само.
Все пак всеки оператор ще му е изгодно хората да му плащат не да им прекрати договора и да отидат при друг оператор.
Гаранция никаква няма, но така или иначе изчетох всички условия в "Общите условия" и не видях, че може да ми прекратят услугата с едномесечно предизвестие. Нали се сещаш, че веднага може да ги осъди човек само заради това, че упражняват натиск над клиентите си за това, че задължително трябва да има срочен договор - няма логика! Ангажимента на клиента е единствено да не си прекъсва услугата чрез забравени плащания, а Оператора се задължава да предостави услуга. Може да е прекрати само при зловредни действия и нарушаваща политиката на компанията. А , така или иначе, да ми пратят предизвестие, че ще я спрат,.....дреме ми...така или иначе не ги харесвам като оператор, а просто ще си пренеса номера на предплатена услуга. Грам не ме вълнува какво може да решат селтаците от Виваком.