В случая доста ми помогнахте,защото питах за тези планове и никой никаква информация не ми даваше, било то по телефона или намясто в магазин. Благодаряivanovbg написа: ↑12 ное 2020, 23:04Защо ходите и се мъчите по магазините на A1. Ето ги новите скрити планове за съществуващи клиенти на A1
https://media.a1.bg/newsite2018/private ... vember.pdf Можете да отказвате дигиталните услуги и тогава цената е тази над всяка колонка
При А1 можете да си запазите и съществуващите планове. Аз септември успях за 3 пъти да преподпиша на 18лв - 16GB нет от които 2 GB facebook и неограничени минути (за съжаление чувам случай при които са ги изпързаляли и са им вдигнали плановете, а за текущо изтичащи договори този план го няма - беше пуснат когато нямаше картел)
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Можете да преподпишете на който си поискате план без ограничение. Щом сте били на 42 лв сега можете и на 30, ако ви устройва и на 10, ако искате.
И ако не искате телевизия и другите услуги гледате цената горе която е с 4лв по-малко. Ако пък някой служител ви каже ми няма как или нещо подобно.. набийте му тоя пдф в главата.
И ако не искате телевизия и другите услуги гледате цената горе която е с 4лв по-малко. Ако пък някой служител ви каже ми няма как или нещо подобно.. набийте му тоя пдф в главата.
Наглеят страшно много и не може да се преподпише план с по-ниска тарифна такса от изброените планове за съществуващи клиенти ... Ако искам план с по-малка такса ,да си избера от плановете за нов клиент,нищо че 10г съм лоялен към тях. Освен на *88 ми го казаха и в 3 техни офиса. Баси скапаняците... Дефакто от Unlimited 38, който съм сега, мога или да си остана на него със старите условия от 2018г, (неограничени мин. и 21 gb за 42,99лв. ) или някой от по-скъпите варианти за лоялни клиенти, но на по-евтин план за лоялен клиент НЕ СТАВАЛО. Никъде не го пише в никои условия, и най-интересното ми беше,че навсякъде не им пука, дали ще си прехвърля номера към друг оператор. Евала на Картела, ама няма да е все така
Големи помияри са. Ако аз бях в твоята позиция отивам в офис да подам заявление за прекратяване. Не за пренос в магазин на вива или теленор, а в техен да може някое служителче да пострада. През това време ще чакам обаждане и съответно на който план искам. Ако няма такова директно им бия шута и ги сменям.
То стандартния план на вива за 42 лв е по-добър 25ГБ и 400 мин ес. Ако искаш по-евтин за 37 лв е 15гб и 300 мин ЕС.
И друго се замислих... като са толкова отворени.. бих подписал на 13 лв стандартен и след 1,2 месеца отивам и казвам, че искам на план от 30 лв за настоящ абонат и ще ме хванат за дедовия. Това също е вариант.
То стандартния план на вива за 42 лв е по-добър 25ГБ и 400 мин ес. Ако искаш по-евтин за 37 лв е 15гб и 300 мин ЕС.
И друго се замислих... като са толкова отворени.. бих подписал на 13 лв стандартен и след 1,2 месеца отивам и казвам, че искам на план от 30 лв за настоящ абонат и ще ме хванат за дедовия. Това също е вариант.
Направо ги сменям. Работя с хора и знам какво означава лоялен клиент и какво отношение трябва да се прилага към същия такъв. Над 10г съм при тях и да се подиграват така е пълен абсурд .Първоначално се ядосвах, но изобщо няма никакъв смисъл в случая Без да разказвам за случая, от виваком директно за пренос на номера към тях, ми казаха. че ще предложат нещо. А1 се изложиха тотално просто...... Също да допълня,че в един от офисите, докато се разправям с тях, една бабка искаше да си спре абонамента и да мине на предплатена и искаха да си плати всичките вноси по договора ( а в случая вече нали след 3-тия месец не се дължи неустойка при прекратяване) и тя жената това им обясняваше , но те си измисляха простотии. Абсурдно нагли са вече...
Отново ви Благодаря колеги,за включването и "отварянето на очи" за тези нелоялни практики към лоялните клиенти ...
Отново ви Благодаря колеги,за включването и "отварянето на очи" за тези нелоялни практики към лоялните клиенти ...
Лошото знаеш ли кое е? Че и Вива и Теленор са същите. Но все пак и аз бих пробвал друго, ако нищо не ми предлагат от А1.
"Лоялен", но няма къде да им избягаш:
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Така е, точно затова не се впрягам въобще. Просто рестартирам плана/таксата като нов абонат , защото накрая така стана, че неусетно ме избутаха към най-високия план , без въобще да имам нужда , иначе знам , че всичките са един дол дренки . Добре, че не взех телевизия или интернет миналата година, защото едва ли не ми ги “подаряваха” и после ако реша да се откача от тях , ще бъде мисията невъзможна ...
на мен не ми е ясно уж са скрити планове ,а всички ги знаем явно не са толкова скрити...