А не можеш ли да преподпишеш на двойните мегабайти, а после да вземеш телефона? Нали имаше гратисен период от един месец, за възможността за закупуване на телефон с аб.план?nmnikolov написа: ↑04 яну 2021, 16:21Тея от Теленор много тъпо постъпиха с плановете си за лоялни клиенти. Офертите с двойни мегабайти за целия договор са валидни само до 10 Януари, а от Самсунг ще пуснат S21 серията на 14-ти. Аз чакам премиерата на телефона и да правя предварителна поръчка с преподписване и за да подпиша пак на Теленор искам задължително тези двойни мегабайти. Поисках разговор с оператор и той ми вика: "Ами съжаляваме, няма как след като изтече периода на промоционалните планове да го предложим. След това може би ще има други планове." Аз пък му казах, че ако не ми предложат същата промоция направо ще се разкарам от тях и нито ще ми вземат парите за телефона, нито за плана... Хем от доста време се знае кога ще е премиерата на S21 серията, хем не са го съобразили от Теленор изобщо при определеня на срока на промоциите и по този начин да спечелят повече хора за преподписване!
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Сега говорих отново с Теленор и ми казаха - ако си подновите абонаментният плат то чак след 30 дни ще имате право да закупите мобилно устройство, но ще трябва отново да преподпишете мобилния си план на наличните тогава абонаментни планове. Т.е. няма никакъв гратисен период за закупуване на устройство...Ванката написа: ↑04 яну 2021, 20:54А не можеш ли да преподпишеш на двойните мегабайти, а после да вземеш телефона? Нали имаше гратисен период от един месец, за възможността за закупуване на телефон с аб.план?nmnikolov написа: ↑04 яну 2021, 16:21Тея от Теленор много тъпо постъпиха с плановете си за лоялни клиенти. Офертите с двойни мегабайти за целия договор са валидни само до 10 Януари, а от Самсунг ще пуснат S21 серията на 14-ти. Аз чакам премиерата на телефона и да правя предварителна поръчка с преподписване и за да подпиша пак на Теленор искам задължително тези двойни мегабайти. Поисках разговор с оператор и той ми вика: "Ами съжаляваме, няма как след като изтече периода на промоционалните планове да го предложим. След това може би ще има други планове." Аз пък му казах, че ако не ми предложат същата промоция направо ще се разкарам от тях и нито ще ми вземат парите за телефона, нито за плана... Хем от доста време се знае кога ще е премиерата на S21 серията, хем не са го съобразили от Теленор изобщо при определеня на срока на промоциите и по този начин да спечелят повече хора за преподписване!
Като я питах защо не са съобразили срока на промоцията с пускането на S21 серията ми каза - "Това е коледна промоция и принципно трябваше да е до 31 Декември, но я удължиха до 10-ти. Промоциите не се съобразяват с премиери на устройства, без значение от кой производител е.".
Според мен обаче е тъпо да не се съобразяват с премиери, защото губят клиенти... И като е била принципно промоцията до края на 2020-та и са я удължили, защо не избраха 20-ти примерно, като са знаели за примиерата на телефона. След 10-ти ако върнат стандартните планове за лоялни клиенти ще ме загубят като абонат.
Как ви се струва от Виваком персонално предложение по телефона:
1) Лан нет 100 мбит (досега беше 50)
2) неогр. мин. 20 ГБ (досега 15)
5 лв за ТВ приложението
Общо 36 лв/м (досега бях на 32)
И още един въпрос - от Теленор ме уверяват, че ако премина към бизнес плановете им, сега е зле предложението (24 лв с ДДС за неогр.мин. и 10гб нет), но след 6м ще съм лоялен клиент и може да се преподпише с доста по-добри условия. Не обичам да купувам нещо при обещания за бъдещи софт. ъпдейти и тн. Същото ми е и с договор с обещания за по-добри условия след половин година. И тогава ще трябва на по-висока такса..
5 лв за ТВ приложението
И още един въпрос - от Теленор ме уверяват, че ако премина към бизнес плановете им, сега е зле предложението (24 лв с ДДС за неогр.мин. и 10гб нет), но след 6м ще съм лоялен клиент и може да се преподпише с доста по-добри условия. Не обичам да купувам нещо при обещания за бъдещи софт. ъпдейти и тн. Същото ми е и с договор с обещания за по-добри условия след половин година. И тогава ще трябва на по-висока такса..
Това може да важи при нормални оператори но не и при картел , никакви клиенти не губят защото няма при кого да отидат.Според мен обаче е тъпо да не се съобразяват с премиери, защото губят клиенти... И като е била принципно промоцията до края на 2020-та и са я удължили, защо не избраха 20-ти примерно, като са знаели за примиерата на телефона. След 10-ти ако върнат стандартните планове за лоялни клиенти ще ме загубят като абонат.
То добре ще преподпишеш, но ще е на по-висока цена от тези 24 лв.faire написа: ↑06 яну 2021, 12:55Как ви се струва от Виваком персонално предложение по телефона:
5 лв за ТВ приложението
В крайна сметка се обадих на оператор (Виваком) и по телефона избрах:
Планът се води М+ за 24 лв 20гб нет, неогр. мин., 5лв за ТВ го., 100 Мин ЕС
Това е в комбо с Лан нет 100мбит 12.80лв.
Общо 36 лв/м.
Много са им куци предложенията за устройства, иначе има 30 дни, в които мога да си избера нещо с "отстъпка".
Иначе имаше и вариант:
27 лв
23гб
Тайдъл
150 еу мин
Планът се води М+ за 24 лв 20гб нет, неогр. мин., 5лв за ТВ го., 100 Мин ЕС
Това е в комбо с Лан нет 100мбит 12.80лв.
Общо 36 лв/м.
Много са им куци предложенията за устройства, иначе има 30 дни, в които мога да си избера нещо с "отстъпка".
Иначе имаше и вариант:
27 лв
23гб
Тайдъл
150 еу мин
Имам едно питане за стандартните планове A1 ONE Unlimite, гледам, че на сайта към плановете са споменати спортните канали на Диема, но не виждам да пише да са вклчени за някакъв период. Някой знае ли, дали са включени в плановете?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Включени са за 2 години.