Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте, предстои ми преподписване с Виваком и ми предлагат следните оферти (ползвам и домашен интернет) :
1. Смарт L, 23гб мобилен план - 23лв + 12лв домашен интернет. Общо 35лв.
2. Смарт L+ 50гб мобилен план - 30лв + 8лв домашен интернет. Общо 38лв.
3. Смарт U50 неограничен на 50мбпс - 33лв + 8лв домашен интернет. Общо 41лв.
В момента ползвам 15гб мобилен. Най удачен ми се струва вариант 2, за моето потребление. Вариант 3 го обмислям, единствено ако ще взимам някакъв телефон.
Как ви се виждат офертите, някой получавал ли е нещо по-добро? Споделете. Сякаш клоня към Smart L+ и да се преключва..
В момента ползвам 15гб мобилен. Най удачен ми се струва вариант 2, за моето потребление. Вариант 3 го обмислям, единствено ако ще взимам някакъв телефон.
Как ви се виждат офертите, някой получавал ли е нещо по-добро? Споделете. Сякаш клоня към Smart L+ и да се преключва..
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Че то мобилните планове нали и без комбинация толкова си струват, само 1 лв разлика има?Acrofil написа: ↑08 мар 2021, 18:41Здравейте, предстои ми преподписване с Виваком и ми предлагат следните оферти (ползвам и домашен интернет) :
А за домашния интернет плановете им ми се струват супер дървени с тази брутална цена след изтичане, на практика там преподписването е напълно задължително след изтичане. Аз затова си стоя на А1 за домашния нет. Веднъж като съм подписал, няма да ми вдигат цената. Докато на Вива ще трябва постоянно да качваш и промоционалната такса, предполагам, както при мобилните.
При комбиниране на услуги при Виваком намалението на месечната такса важи само на интернет и тв услугата, за съжаление от около две години мобилната услуга не се ползва от въпросните намаления.
Че тя и мобилната услуга е намалена достатъчно. Ънлимитед 50 с промо такса 34.99 от стандартна 38.99 има още едно намаление за лоялни клиенти на 32.99. Без пари ли искате да ви ги дават?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Да, така е, малко е дървено. След изтичане на договора домашния интернет става на 24-25лв. Което си е доста за 50мбпс.
Не искам без пари. Smart U50 го споменах единствено ако, ще взимам апарат. А нали и темата е за споделяне на планове/оферти.
Някой ако е преподписвал скоро или ще преподписва, да сподели актуални планове.
Не искам без пари. Smart U50 го споменах единствено ако, ще взимам апарат. А нали и темата е за споделяне на планове/оферти.
Някой ако е преподписвал скоро или ще преподписва, да сподели актуални планове.
Има ли актуални планове вмомента на А1 под или малко над 20лв? Изтича договора след 10 дни.
Абе Хора на теленор на какъв абонамент сте , че ви излиза този план unlimited?
Аз съм на тотал 30.99 и ми излизат единствено 31,99 36,99 и 44,99 ... всичките със съответните GB промо за 24 месеца.
Аз съм на тотал 30.99 и ми излизат единствено 31,99 36,99 и 44,99 ... всичките със съответните GB промо за 24 месеца.
-
- Регистриран: 14 мар 2015, 23:04
Лично аз бях с фирмен план на 34.99 с 18000+18000 гб. и по 20гб за музика, социални и т.н. Вчера звъннах на оператор и попитах на какъв могат да ме прехвърлят и жената каза на unlimited 50.
Да благодаря , и аз като се обадих по телефона на лоялни клиенти ми казаха , че може. Сега трябва да го обмисля трябва ли ми наистина и да им звънна
Поднових го към края на януари на 36,99 лв.: 20 000 основни MB + 20 000 на месец допълнително (до края на договора) + 10 000 за чат + 10 000 за социални мрежи + 10 000 за музика (deezer/appe music).
По принцип само основния пакет от общо 40 000 MB ми е предостатъчен за всичко и се замислих за какво да минавам на същия план, но с ограничена скорост (и неограничен интернет), ако нямах домашен интернет щях да се замисля, но по-добре да изчакам да пуснат 5G-то, а тогава със сигурност ще има и нови планове (я с повече интернет, я неограничен).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм