Теленор 5G мрежата е вече активна
Re: Теленор 5G мрежата е вече активна
И при първо РПУ в София стига толкова 160-200 Mbit
Някой пробвал ли е през iPhone да се свърже с теленорското 5G. Аз въобще нямам такава функция. Дали да не сменя сим картата, с е-сим?
За iPhone трябва да мине нов Carrier Update, който да активира 5G за този оператор.
https://support.apple.com/bg-bg/HT201270
-
- Регистриран: 07 яну 2021, 09:19
Аз от 10 дни в Пловдив забелязвам 5G мрежа в района на кв. Кичук Париж,центъра и кв. Тракия това са местата на които съм бил!
Като скорост средно държи 300Mbps,което е по-ниско спрямо А1 ,но не дрипи,а големия недостатък е,че бута батерията!
Като скорост средно държи 300Mbps,което е по-ниско спрямо А1 ,но не дрипи,а големия недостатък е,че бута батерията!
Лошото е, че сега ще пускат отделно планове за 5G, както беше за 4G, което значи, че ако не подпишеш нов договор, не може да ползваш безплатно 5G.
На какви телефони ви работи мрежата на Теленор? Само Xioami и Huawei ли? Samsung уж са поддържани също и ако са, бих искал да видя от service mode
-
- Регистриран: 07 яну 2021, 09:19
До Spikul аз подписах на 14-ти Май на най-високия план Тотал Макс 54,99 и още след като поставих картата установих наличието на 5G
А аз март и няма 5G което е супер тъпо от тяхна страна.championsleague написа: ↑20 май 2021, 06:39До Spikul аз подписах на 14-ти Май на най-високия план Тотал Макс 54,99 и още след като поставих картата установих наличието на 5G
Спикул, все още настройват и затова не може да се каже кой хваща и кой не ! Аз в началото на май за 2 дни хващах в Дианабад и след това спря Да почакаме 10 юни
Ще видим.