Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Несигурност и дискомфорт са добро определение, затова и аз им бих шута. 67 лв стандартна цена? Пазарлъци "под масата" в стил "битак"? Десетки условности и подусловия в договорите да не можеш да хванеш края? Мерси, но не, мерси. Докато не си сменят подхода към клиента, не ща да чувам за тях. Иначе цялостно мрежата им е най-добра, но не с толкова, че да си струва човек да го правят на глупак, освен ако не живее на място, където само те имат нормален обхват.
Аз лично съм правен на глупак от вивата 2 пъти и то след като съм бил клиент, по няколко години. Иначе като подписвам всичко е точно, но след това...defierofodds написа: ↑14 юни 2021, 08:08Несигурност и дискомфорт са добро определение, затова и аз им бих шута. 67 лв стандартна цена? Пазарлъци "под масата" в стил "битак"? Десетки условности и подусловия в договорите да не можеш да хванеш края? Мерси, но не, мерси. Докато не си сменят подхода към клиента, не ща да чувам за тях. Иначе цялостно мрежата им е най-добра, но не с толкова, че да си струва човек да го правят на глупак, освен ако не живее на място, където само те имат нормален обхват.
Та и аз съм със същото мнение за вивата.
Теленор не съм ги пробвал никога и нямам идея как са от към обслужване отношение и условия, но А1 винаги са били по-коректни от вива (поне спрямо мен).
Тези оферти на Теленор само при преподписване ли са или важат и за нови абонати/прехвърляне от друг оператор?
Влязох в последните 3 месеца до изтичане на договора ми, но в сайта на VIVACOM не виждам никакви оферти за преподписване, или за устройства. Все още ми пише "услугата не може да бъде подновена". Някой друг в това положение?
Това е което ми отговориха във фейсбук преди месец:
Това е което ми отговориха във фейсбук преди месец:
Моля, имайте предвид, че обикновено, за да се възползвате от преференциални условия, е необходимо услугата да се ползва по условията на безсрочен договор, или да остават не повече от три месеца до края на настоящия й договор.
На мен ми предложиха в магазин плана "Unlimited" от 34.99лв.
Всичко неограничено с 5Г на максимална скорост. Този,който преди беше на -50%.
Чудя се дали има сми, заради 5Гто. Имате ли пряка оценка как се държи на Фон 12 про макс?
Чудя се дали има сми, заради 5Гто. Имате ли пряка оценка как се държи на Фон 12 про макс?
Бързо подписвайте че може да свърши , и 5Г то е пълен майтап в близките години.На мен ми предложиха в магазин плана "Unlimited" от 34.99лв.
Ако става дума за А1 - има доста добро покритие в повечето градове, средно поддържа от 200 мегабита до 1 гигабит на 12 про макс.
Не е само 5Гто добро на тоя план, а имаш и приоритетни данни над останалите в мрежата. 5Гто сега може да не ти е особено полезно, но за 2 години (до края на договора ти) ще се развие и ще е по-добре. Освен това получаваш HBO Go, Deezer Premium, Voyo и Капитал (тези аз съм си активирал де). Може да замениш тези с някакви спортни глупости, ако те интересуват.
Офертата не е за изтърване, според мен подписвай.
100лв.намаление за 5г модели при Теленор дали е валидно в магазин? Онлайн не ми дава да си подновя плана при същите условия .
Изпратено от моят M2004J19C с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят M2004J19C с помощта на Tapatalk