Нормално е да е навън, защото вътре са доста по-ниски, а отделно навсякъде, където съм вътре има WiFi Отделно хората основно ползват 5G навънJKRL написа: ↑06 юли 2021, 13:05Искам някой да се похвали с високи скорости в края на града и в сграда.
На открито в центъра на града е като тестовете на операторите, тоест не реалистични. Всички тези тестове са bullshit и нищо повече. Вероятно поне година ще мине, докато видя реални тестове(по моите разбирания).
5G в България - сравнителни тестове
Re: 5G в България - сравнителни тестове
И какво правят навън, че да им трябва тази висока скорост и нисък пинг?
Не случайно операторите, които пуснаха домашен интернет през мобилната мрежа, са ограничили скоростта в плановете си, защото просто така или иначе в сградата висока скорост не могат да постигнат, поне засега.
А какво правят вътре, за да искат 5G?JKRL написа: ↑12 юли 2021, 20:48И какво правят навън, че да им трябва тази висока скорост и нисък пинг?
Не случайно операторите, които пуснаха домашен интернет през мобилната мрежа, са ограничили скоростта в плановете си, защото просто така или иначе в сградата висока скорост не могат да постигнат, поне засега.
Не се хвалим тук - сравняваме.
Стандартно почти навсякъде хващам 600-800 мегабита, което е нещо обичайно и не споделям такива резултати.
В случаят обаче видях високият пинг и го пробвах с 5 различни сървъра и все си беше висок. Затова реших и да споделя резултата.
А1 Бургас ЖП гара
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Green
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
VIVACOM до МОЛ Сердика, София
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Добре де, някой може ли да ме светне защо, аджеба аз не мога да стигна такива скорости. Един колега от бургас поства тестове, аз ги повтарям на аъщите места, ама ядец! Повече от 900 не мога да вдигна. Телефонът е 12pro с 5G auto.
Някакъв съвет?
п.с. Не алчнея, просто искам веднъж да видя подобна стойност!
Някакъв съвет?
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Задал ли си в настройките:NSWDG написа: ↑27 юли 2021, 10:19Добре де, някой може ли да ме светне защо, аджеба аз не мога да стигна такива скорости. Един колега от бургас поства тестове, аз ги повтарям на аъщите места, ама ядец! Повече от 900 не мога да вдигна. Телефонът е 12pro с 5G auto.
Някакъв съвет?
Data mode > Allow More Data on 5G
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм