Уви, не!
И аз се прецаках, изпуснах го за един ден докато се накумя, и сега ми е тъпо!
Още повече, щях да пусна и интернет от тях и да ми излиза около 30-ина лева, което няма такава цена!
Апропо, този план участва в ли 5G ultra?
Уви, не!
Неустойките са 3 месечни такси за прекратяване, а да смъкнеш цената няма да ти дадат. Мини ги на предплатена просто, но пак ще имаш неустойка.
Няма да ви предложат А1 нищо , такава е политиката при всички оператори.Единствената възможност е предплатена на Виваком , ако ви се занимава да си следите постоянно баланса е добра алтернатива 800 мин 50 смс и 5000 мб за 10лв като при всяко зареждане на пари онлайн ви дават още по 2000мв.Здравейте,имам няколко въпроса.
Изтича ми договора към а1 (16gb интернет и неограничени) обаче в момента не ми трябват повече от 1000 минути и около 8gb интернет но разбира се в специални оферти няма надолу и най ниската цена която ми предлагат през приложението е 34лв за 24gb и неограничени минути, дали има вариант да ми предложат нещо индивидуално на по ниска цена или трябва да се набутвам със плана който е за всички one 21.99лв който е супер зле откъм интернет 3gb?
Дали е възможно преминаването от план на предплатена услуга на същия оператор и да чакам някаква специална оферта (или това се прави само при смяна на оператор)?
Също така за друг номер някой може ли да ми каже за плана на а1 unlimited 32. 99 след изтичане на договора само цената се вдига на 40лв или пада и скоростта и мога ли да прехвърлям някакви МВ на друг номер в мрежата?
Нагоре