Пак съм аз, събуждам темата. Писнаха ми... Теленор ми скъсаха нервите онзи ден в петък (08.10.2021). В града в който съм в западна БГ ръмеше или валеже цял ден, от предната нощ. Но Теленор от сутринта почти нямаха нет. Скоростта беше през повечето време под 1 Mbps, целия ден "ту идваше, ту спираше на 100%". Какво ли не правих на компютрите си, въпреки, че бях сигурен, че е от Теленор. И беше така на всичките ми карти (2 бисквитки, една моя, една на сестра ми) и на телефоните.
Звънях на оператор и какви ли не глупости не чух. Вчера им пуснах една жалба официално, съмнявам се, че ще направят нещо.
Имам една предплатена карта на А1. Сетих се за нея онзи ден, заредих и пари и я сложиш в един лаптоп с вграден WWAN. По същото време, на същото място, по време на същия дъжд, скоростта на Теленор на 4G беше около 5 Mbps, на А1 беше около 46 Mbps.
За мен е важно, защото този ден работих от вкъщи и работата не вървеше именно заради Теленорските истории с бурите и дъждовете.
За мен ЛИЧНО това, което ми се рекламира като 5G, че щели да правят операции през тази мрежа, че щели автономни коли да вървяли, че щяло да замени другите видове нет - абсолютен БУЛ ШИТ !!! Те не могат на 3G и на 4G да си достигнат теоретичния максимум, камо ли на 5G. Приказват ми и ми рекламират Джетсънс футуростични фантасмагории.
Няма нет при влошаване на времето - Теленор
Re: Няма нет при влошаване на времето - Теленор
Последна промяна от kamenvo5 на 10 окт 2021, 10:48, променено общо 4 пъти.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Не че нещо ама аз като работя от нас имам два стационарни интернета. Да не казвам че единия се води бизнес. А тези мобилните си ги ползвам много зор ако е някъде.
-
- Регистриран: 28 юли 2011, 11:56
Не времето пряко, а по-скоро това че повече хора са го ползвали в момента и са натоварили клетката. Теленор имат най-малко капацитет от всички. Повечето им станции са на 1800 и 2100, а тази бисквитка е пълен боклук, като всеки модем който предлагат операторите. Опитай с хубав телефон и tether по кабел дали ще има разлика.