На 3 ноември звъняха на сестра ми да и качват плана,лъгаха я пак нещо,нейния план е към 25-6 лв,уж бил 29лв, да стане 31 лв,изтичал бил ,а всъщност и остава година...Отсвири ги(консултираше се с мен чрез вайбър съобщения).Викам и да преподпише другия номер на нейно име(ползва го мъжът и и изтичаше на 27декември и ония по телефона се съгласи и преподписа с куриер.Това за А1.Така че още се преподписва и още лъжат яко.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте ,миналия ден и на мен ми се обаждаха да ми вдигат таксата и да ми обясняват ,че планът ми е много стар и ми изтича .След няколко минути на разговор се споразумяхме да ми изпратят по куриер договор за преподписване за две години със стария план ,който е на 16 ,99лв. неограничени минути към всички оператори и 8000 мегабайта. Преподписах за три номера.
Това към кой оператор е?grants написа: ↑12 дек 2021, 09:12Здравейте ,миналия ден и на мен ми се обаждаха да ми вдигат таксата и да ми обясняват ,че планът ми е много стар и ми изтича .След няколко минути на разговор се споразумяхме да ми изпратят по куриер договор за преподписване за две години със стария план ,който е на 16 ,99лв. неограничени минути към всички оператори и 8000 мегабайта. Преподписах за три номера.
Най-вероятно е ментел. И аз съм на 16.99, но с 8 + 3гб и неограничени минути без стационарни. До такъв план едва ли някой ще се добере вече, освен ако не му дадат да преподпише за +2 години. Но започва да става все по-тегаво да се навият, особено за стари планове.
Здравейте,
Сега влезнах в трите месеца за преподписване към Виваком. Но гледам в моят виваком в момента ми дава само стандартните оферти от сайта им. Аз съм на 12 лева с 2000 минути и 2 гигабайта. Та въпроса ми е кога ще дадат по-хубави оферти? Като влезна в последният месец или всеки ден ще трябва да проверявам? И дали ще ми дадат да си запазя този план? Ако някой може да даде малко инфо ще съм много благодарен.
Сега влезнах в трите месеца за преподписване към Виваком. Но гледам в моят виваком в момента ми дава само стандартните оферти от сайта им. Аз съм на 12 лева с 2000 минути и 2 гигабайта. Та въпроса ми е кога ще дадат по-хубави оферти? Като влезна в последният месец или всеки ден ще трябва да проверявам? И дали ще ми дадат да си запазя този план? Ако някой може да даде малко инфо ще съм много благодарен.
-
- Регистриран: 01 фев 2012, 18:45
Този план от повече от година е 12.99лв.trifka82 написа: ↑12 дек 2021, 11:21Здравейте,
Можеш да преподпишеш на него.
Звъниш на оператор и казваш, че искаш на този (не помня как се казваше) и искаш да ти пратят договора с куриер.
Не са ограничени на 50 мбит, ама само първите три месеца.
Колеги, вече съм в трите месеца за преподписване с ВивакоН. В момента съм на план "Смарт М" от онези промоционалните за 11.99 лв с 2000 минути и 2000 мегабайта. Повечето от вас ги помнят. Тъй като не се нуждая от нещо повече, тези параметри ме устройват. Веднъж вече ми ги запазиха при предишното преподписване. Питането ми е дали някой от вас е бил или все още е на тези условия и дали са му предложили да ги запази? Предвид факта, че при плащане през приложението получавам още 2 гигабайта подарък, плюс още подаръци, които не са потребни на приятели, то мегабайтите ми се увеличават до 8000 и съм ок. Затова искам да си запазя плана и цената. Възможно ли е?
P.S. В профила ми в сайта все още няма персонална оферта.
-
- Регистриран: 05 дек 2021, 14:52
Не бързай да преподписваш. Изчакай до последно.Nokia Fan написа: ↑12 дек 2021, 17:23Колеги, вече съм в трите месеца за преподписване с ВивакоН. В момента съм на план "Смарт М" от онези промоционалните за 11.99 лв с 2000 минути и 2000 мегабайта. Повечето от вас ги помнят. Тъй като не се нуждая от нещо повече, тези параметри ме устройват. Веднъж вече ми ги запазиха при предишното преподписване. Питането ми е дали някой от вас е бил или все още е на тези условия и дали са му предложили да ги запази? Предвид факта, че при плащане през приложението получавам още 2 гигабайта подарък, плюс още подаръци, които не са потребни на приятели, то мегабайтите ми се увеличават до 8000 и съм ок. Затова искам да си запазя плана и цената. Възможно ли е?