Може ли на теленор да се преподписва на по- ниска такса?
Второ, ако не може, то при миграция към друг оператор, може ли там да се подпише на по- ниска такса от сегашната?
Преподписване на по- ниска такса
Re: Преподписване на по- ниска такса
Неписано правило и на трите оператора, да не разрешават преподписване на по-ниска тарифа. При прехвърляне към друг оператор може да се избере всякакъв от обявените им планове.titanium8888 написа: ↑08 мар 2022, 21:43Може ли на теленор да се преподписва на по- ниска такса?
Второ, ако не може, то при миграция към друг оператор, може ли там да се подпише на по- ниска такса от сегашната?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Навсякъде може на стандартен план от сайта. Ако ви отказват в магазините, подновявате през сайта.
Най-после на операторите им увряха главите да подкрепят старите си и лоялни клиенти и в момента като нов клиент при друг оператор не можеш да получиш по-добра оферта от тази на текущия.Жена ми и майка ми преподписаха с Telenor/Jettel за същата такса с по-добри условия без пазарлъци в офис..Според мен това е правилния начин за устойчив бизнес.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Без дори левче увеличение? Това ще е новост. Дано и тук картелът се прояви, та и нещо хубаво да се копира.exgrigor написа: ↑09 мар 2022, 07:17Най-после на операторите им увряха главите да подкрепят старите си и лоялни клиенти и в момента като нов клиент при друг оператор не можеш да получиш по-добра оферта от тази на текущия.Жена ми и майка ми преподписаха с Telenor/Jettel за същата такса с по-добри условия без пазарлъци в офис..Според мен това е правилния начин за устойчив бизнес.
Хората обедняват брутално и вероятно са се светнали, че масово ще си гонят клиентите, ако ги притискат за по-скъпи условия, а по-добре е да запазиш клиента на същата такса. То не, че и по-рано не беше така, ама у нас много бавно им увират главите на мениджърите в този сектор. Аз от колко години им казвах чрез форума и че могат да накарат хората да дават повече пари, ако им предложат неограничени планове, вместо повече все така нестигащи мегабайти. И за това доста време им трябваше да го разберат.
След един месец ми изтича договора! мога ли да мина по ниска такса ?
виваком
мисля че ще мога. защото договора ми ИЗТИЧА
виваком
мисля че ще мога. защото договора ми ИЗТИЧА
Отиваш в офис на оператора и ако ти предложат нещо (някой скрит план), ако не - или се пренасяш при друг или плащаш по-висока такса (дали ще е нов договор или стария като изтече все тая).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм