Това беше едно от най-смислените неща, които съм чел наскоро. До сега не се бях замислял, но има адски много резон в думите ти.nbamrvolte написа: ↑11 апр 2022, 13:08Трябва да знаете, че А1 имат едно понятие "средно месечен разход".
Този "средно месечен разход" се базира на последните 6 месеца и ако ти през това време си заредил дори само една предплатена услуга или си платил дори и една винетка през мобилното приложение, не можеш да подпишеш договор от промоционалните.
Защото изведнъж освен таксата месечната сметка се увеличава.
И така внимавайте.
Нито обаждания, нито обикаляния по офиси, нито писането на имаили ще те спасят.
Изпратено от моят DUB-LX1 с помощта на Tapatalk
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Единствено, ако си в период на безсрочен са склонни малко (но малко) да клекнат.
Но както се казва няма гаранция.
Аз съм на безсрочен и въпреки това, клякане няма.. И условието за среден по-голям месечен разход също не играе.nbamrvolte написа: ↑11 апр 2022, 13:32Единствено, ако си в период на безсрочен са склонни малко (но малко) да клекнат.
И Виваком не дават да се мине на по-нисък план - бях на безсрочен договор към Нет1, интернет и ТВ. Исках да оставя само интернета на по-ниска скорост - не можело.. Ами прекратих и двете услуги разбира се.
Не намирам темата за скрити планове за Интернет и телевизия, затова ще го постна тук.
А1 в момента имат промоция за около 6,10 лв на месец на 50 Mbps Интернет, ако е в комбинация с телевизия за нови клиенти. Заедно с 100+ канала излиза около 20,60 лв (цените са били 5,49 и 19,99, ама заради индексацията сега са такива странни). Приятели подписаха на този договор и човекът в Парк Център София обеща, че след 6 месеца вече ще имат оферти за лоялни клиенти и ще може за няколко лева повече да се увеличават каналите или скоростта. Посочената цена е за целия срок на договора, като за първите 6 месеца телевизията е с 50% отстъпка и излиза около 13 лв общо. Другата оферта, която предложиха е 100 Mbps + 100+ канала за 14 лв за първите 6 месеца, но после за 32 лв. Затова тези приятели подписаха на 50 Mbps сега, за да може в бъдещето да са на по-ниска цена с по-бърза скорост. Но дори и обещанието за оферти на по-добри цени след 6 месеца да не се изпълни, настоящата оферта пак е добра. Предстои да видя какъв рутер ще им сложат, но поне в сградата е GPON, докато на Виваком е само AON.
Също им предложиха на същото име да сложат за 20 лв на месец мобилна услуга с неогранечено всичко, но скоростта след 12тия месец става 20 Mbps и това важи само ако се пренасят от друг мобилен оператор. Същият план, който видяхме в онази таблица.
На мен, тъй като съм настоящ потребител, ми предложи, ако пренеса номер от друг оператор, този номер да мине на 20 лв с всичко неограничено, като скоростта е неограничена за 24 месеца!
Освен това го питах за моя мобилен план, който е Unlimited плана на А1 от април 2021 (този с всичко неограничено, включително ЕС роумингът) и той каза, че ако сега добавя нова услуга към тях може да ми го ресетне, но отказах, понеже нямам какво да добавя. Освен това според него А1 ще забранят ресетването на условията за този план, когато дойде времето ми за подновяване на договора.
А1 в момента имат промоция за около 6,10 лв на месец на 50 Mbps Интернет, ако е в комбинация с телевизия за нови клиенти. Заедно с 100+ канала излиза около 20,60 лв (цените са били 5,49 и 19,99, ама заради индексацията сега са такива странни). Приятели подписаха на този договор и човекът в Парк Център София обеща, че след 6 месеца вече ще имат оферти за лоялни клиенти и ще може за няколко лева повече да се увеличават каналите или скоростта. Посочената цена е за целия срок на договора, като за първите 6 месеца телевизията е с 50% отстъпка и излиза около 13 лв общо. Другата оферта, която предложиха е 100 Mbps + 100+ канала за 14 лв за първите 6 месеца, но после за 32 лв. Затова тези приятели подписаха на 50 Mbps сега, за да може в бъдещето да са на по-ниска цена с по-бърза скорост. Но дори и обещанието за оферти на по-добри цени след 6 месеца да не се изпълни, настоящата оферта пак е добра. Предстои да видя какъв рутер ще им сложат, но поне в сградата е GPON, докато на Виваком е само AON.
Също им предложиха на същото име да сложат за 20 лв на месец мобилна услуга с неогранечено всичко, но скоростта след 12тия месец става 20 Mbps и това важи само ако се пренасят от друг мобилен оператор. Същият план, който видяхме в онази таблица.
На мен, тъй като съм настоящ потребител, ми предложи, ако пренеса номер от друг оператор, този номер да мине на 20 лв с всичко неограничено, като скоростта е неограничена за 24 месеца!
Освен това го питах за моя мобилен план, който е Unlimited плана на А1 от април 2021 (този с всичко неограничено, включително ЕС роумингът) и той каза, че ако сега добавя нова услуга към тях може да ми го ресетне, но отказах, понеже нямам какво да добавя. Освен това според него А1 ще забранят ресетването на условията за този план, когато дойде времето ми за подновяване на договора.
Днес реших да опитам да ресетна априлски план. Взех една нокиа 6300 от сайта им с преподписване. В приложението пише, че поръчката е одобрена. Телефонът ми струва 80лв. Ако всичко дойде нормално тия дни, ще ресетна и на жената с някакво устройство.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Работи тази схема, скоро го направих с едни евтини слушалки. Мисля всяка година да повтарям процедурата, докато не ме отрежат. Едва ли някой оператор ще предложи подобен план за 34 лв с всичко неограничено плюс 4 безплатни дигитални услуги за целия срок.
Само да уточним. Ако пренесеш номер в А1 ти предлагат всично неограничено, вкл. скоростта на нета и то за 20 лв.ivobel721 написа:
Ако може и да кажеш къде са ти го предложили това.
Да, както споменах горе:В@НК0 написа: ↑12 апр 2022, 23:09Само да уточним. Ако пренесеш номер в А1 ти предлагат всично неограничено, вкл. скоростта на нета и то за 20 лв.ivobel721 написа:
Ако може и да кажеш къде са ти го предложили това.
Парк център София
Само за клиенти с вече услуга при тях. Моите услуги при тях са A1 Нет 75 и A1 Unlimited от Април 2021 г. Не знам заедно с коя от тях ми дава право да взема плана за 20 лв.
Не знам какво рабирате, като неограничено!
Аз преди бях на вива със смарт Ю, на 50 лв. такса и само те предлагаха неограничен трафик на макс... после нищо не се подобри и си останах без да предписвам договор!
Сега само плащам към 5 лв. за отстъпките, понеже имах няколко услуги в пакет.
Та въпроса ми е един!
Има и официално оператор да предлага неограничен нет на карта, без ограничение на трафика?
Ако има за колко пари, но изключваме разни полицейски карти и такива..?
Аз преди бях на вива със смарт Ю, на 50 лв. такса и само те предлагаха неограничен трафик на макс... после нищо не се подобри и си останах без да предписвам договор!
Сега само плащам към 5 лв. за отстъпките, понеже имах няколко услуги в пакет.
Та въпроса ми е един!
Има и официално оператор да предлага неограничен нет на карта, без ограничение на трафика?
Ако има за колко пари, но изключваме разни полицейски карти и такива..?