Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Някой, който е в последните три месеца към Виваком, може ли да направи един скрийншот с новите оферти за преподписване?
Днес ми изтича(изтече) договора с Йетел и от 24.99 ме вдигнаха на 28.99 сутринта , 5 часа по късно е 27.99 . Предишния ми договор с индексации т.н. става 25.79 . Ще преподпиша , ама друг път .Преди месец ми бяха предложили и 20.99 . Не преподписвайте !!! За тези 20-100 лева , които ви свалят за телефон ви вземат 100-300 лева за абонаменти .
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Правилно, ама трябва да се внимава и какво се подписва, за да може да не преподписва после. Примерно сегашните им стандартни планове са с доста сериозно оскъпяване след изтичане, при Ментел пък изобщо не е опция - там не са и неограничени след изтичане.konsta66 написа: ↑14 сеп 2022, 13:44Днес ми изтича(изтече) договора с Йетел и от 24.99 ме вдигнаха на 28.99 сутринта , 5 часа по късно е 27.99 . Предишния ми договор с индексации т.н. става 25.79 . Ще преподпиша , ама друг път .Преди месец ми бяха предложили и 20.99 . Не преподписвайте !!! За тези 20-100 лева , които ви свалят за телефон ви вземат 100-300 лева за абонаменти .
Затова е винаги много важно какво се дава не на промоция, а като стандартни условия.
Влязох в последните 3 месеца и това ми било “оферта” от Теленор. Е, няма що. Май ще се насоча към скритите планове на Виваком, ако от Теленор не се осъзнаят малко.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 20 окт 2013, 19:05
Теленор дават различни оферти през интернет, по телефона и в магазин. Може да пробваш.
Има ограничение, но не става ясно колко е.aco2727 написа: ↑14 сеп 2022, 01:50От днес ми предлагат Унлимитед 300 за 23,49 лв. за 24 месеца с закупуване на устройство. Сегашната ми такса е 28,00 лв. Но какво значи това? 300 мб максимална скорост ли ми предлагат и дали има ограничение на нет примерно ако за деня направя 50 гб? Защото офертата този път ми харесва и може да я приема.
-
То май и те не са решили колко е, според настроението. Несериозна работа, аз лично няма да подписвам на такъв план.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
100Гб дневно е!
-
Не е, това беше преди и си го пишеше изрично. Сега на дейта плановете има уточнение за 10ГБ (Освен това след него има нова точка, че "разумното потребление" се изчислява на базата на това другите колко ползват, така че и при под 10ГБ няма гаранция, че няма да те ограничат), а при другите не пише и много вероятно да е по-малко.
Ето това ми предлагат на мен. Смарт Л по скъп от Ънлимитед 300.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.