Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
За феновете не Йеттел звънете на 1515 и казвате какво искате и ви го качват в приложението, не се занимавайте с измислените магазини, същото важи и за абонати на А1 само онлайн или през 123 много са готини особено Калина Виткова, търсите нея през 123 на А1 и си поръчвате какво искате. Много са любезни и коректни за разлика от магазините.
Точно преди малко говорих с някой от този отдел, защото специалните им планове са тотал щета и жената ми предлага:mjoy383 написа: ↑28 сеп 2022, 16:33За феновете не Йеттел звънете на 1515 и казвате какво искате и ви го качват в приложението, не се занимавайте с измислените магазини, същото важи и за абонати на А1 само онлайн или през 123 много са готини особено Калина Виткова, търсите нея през 123 на А1 и си поръчвате какво искате. Много са любезни и коректни за разлика от магазините.
за 27,99 лв
8000 ГБ
плюс 2 пакета по 15 ГБ за чат
Викам:
- Ама аз сега съм на 27 лв и имам 24 ГБ + 2та пакета...
- То това е нещо промоционално, аз виждам, че имате 12 ГБ
- Конкуренцията ви предлага за 21 лв неограничени мегабайти и скорост, и 20 Mbps за втората година, вие ми предлагате за 33 неограничени..
- Да ама 50 Mbps е страхотно изобщо не може да се сравнява. С 20 нищо не можете да правите
и т.н.
Скандални са
alienxxl ясно, значи няма смисъл да им звъня на тоя етап. И аз съм с 24ГБ и два трафик пакета за 25лв, а сега дават 8ГБ за 28лв , което е направо неадекватно. Не им ща ограничената скорост, нали много се фукат с бърза мрежа всичките оператори и накрая да ме лимитират до 50мбпс е направо комично.
При йеттел няма динамика няма нищо
То при А1 едва ли има нещо по-изгодно от плана за 21?mjoy383 написа: ↑28 сеп 2022, 16:33За феновете не Йеттел звънете на 1515 и казвате какво искате и ви го качват в приложението, не се занимавайте с измислените магазини, същото важи и за абонати на А1 само онлайн или през 123 много са готини особено Калина Виткова, търсите нея през 123 на А1 и си поръчвате какво искате. Много са любезни и коректни за разлика от магазините.
a аз сигурен съм ,че 20 мбита ще стигне за всичко ! все пак не е 2 мбит или 10мбит като на Виваком изложиха се тотално , ТОВА Е ПОДИГРАВКА,ТОВА Е ГАВРА !PowerUP написа: ↑28 сеп 2022, 18:11То при А1 едва ли има нещо по-изгодно от плана за 21?mjoy383 написа: ↑28 сеп 2022, 16:33За феновете не Йеттел звънете на 1515 и казвате какво искате и ви го качват в приложението, не се занимавайте с измислените магазини, същото важи и за абонати на А1 само онлайн или през 123 много са готини особено Калина Виткова, търсите нея през 123 на А1 и си поръчвате какво искате. Много са любезни и коректни за разлика от магазините.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
10 мегабита за какво не стигат?
тук проблемът е цената 29 лв !!!!!!!! а при А1 21 лв ! първата година макс скорост, втората година 20 мбит
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00