Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Излязло е новото списание на А1 за октомври. Трябва да се смени само месеца на 10.
Като цяло нищо ново, същите планове и промоции. Явно са решили да не правят планове като тези на Виваком.
Като цяло нищо ново, същите планове и промоции. Явно са решили да не правят планове като тези на Виваком.
-
- Регистриран: 28 юни 2006, 14:07
Как работи прехвърлянето на номер на друг оператор?
Попих за прехвърляне на майка ми, и ми кааха че трябва да плати неустойка в размер на 3 месеца (без ДДС), при положение, че остава малко повече от месец.
Някой правил ли го е и има ли правилен начин БЕЗ неустойки?
Попих за прехвърляне на майка ми, и ми кааха че трябва да плати неустойка в размер на 3 месеца (без ДДС), при положение, че остава малко повече от месец.
Можете да прехвърлите номера в друг оператор без неустойка в последния месец на договора. Това е така защото винаги се предплаща. Отивате при новия оператор и пускате заявление за пренос, а старият оператор ще ви върне разликата за дните от месеца за които сте предплатили но не сте ги ползвали. Не съм сигурен но: ако сте взели субсидирано устройство от старият оператор не трябваше ли да заплати някаква неустойка за устройството?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Предплащането няма нищо общо. Все е предсрочно прекратяване. Да, една такса е предплатена, но при всеки промоционален договор (Каквито са почти всички) се дължат и разни разлики в отстъпките, а не само една такса.bari1 написа: ↑30 сеп 2022, 21:12Можете да прехвърлите номера в друг оператор без неустойка в последния месец на договора. Това е така защото винаги се предплаща. Отивате при новия оператор и пускате заявление за пренос, а старият оператор ще ви върне разликата за дните от месеца за които сте предплатили но не сте ги ползвали. Не съм сигурен но: ако сте взели субсидирано устройство от старият оператор не трябваше ли да заплати някаква неустойка за устройството?
Най-добре е да си се чака крайната дата, така наистина няма да се плаща нищо заради предплатената такса.
Хвърлих един бърз поглед и още никой не е споделил новите скрити планове на Йеттел. Ето и подробностите. Плановете са два:
23.99 лв./месец
Неограничени минути
Неограничени Мегабайти на скорост 20 мегабита
26.99лв./месец
Неограничени минути
Неограничени Мегабайти на скорост 50 мегабита
Плановете се предлагат само в магазините и важат за нова карта, за подновяване и за пренасяне на номер. Всичко си важи за 24 месеца.
23.99 лв./месец
Неограничени минути
26.99лв./месец
Неограничени минути
Плановете се предлагат само в магазините и важат за нова карта, за подновяване и за пренасяне на номер. Всичко си важи за 24 месеца.
kamikadzzze написа: ↑30 сеп 2022, 16:16Как работи прехвърлянето на номер на друг оператор?
Това не е вярно. Неустойка се дължи за месеците до края на договора, но не повече от 3 месечни вноски. Т.е. не могат да искат неустойка от 3 такси.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
На мен ми излиза само 20,99лв. 2000мин. , 3000МВ-=KaLin=- написа:Хвърлих един бърз поглед и още никой не е споделил новите скрити планове на Йеттел. Ето и подробностите. Плановете са два:
23.99 лв./месец
Неограничени минути
26.99лв./месец
Неограничени минути
Sent from my iPhone using Tapatalk
Революция в плановете ли се задава