На мен в друг магазин на А1 ми казаха, че тази оферта е само за пренос от друг операторsnookybg написа: ↑14 дек 2022, 23:12Благодаря, rem6o. Интересно, че въобще не съм се разправял или заяждал, човекът директно го предложи, но за всеки случай си бях отворил и снимката с условията от по-назад в темата и бяха идентични. Може да имат дневна квота за договори с тоя план, знам ли хаха. Сега чакам с нетърпение да видя как се държи 4G на А1, дано няма проблеми със сигнала и скоростта в големите градове.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Да, и моят случай е точно такъв - от Йетел се прехвърлих. Прикачвам оферта на баща ми за подновяване с А1. Unlimited Special Plus 32 се казва. Май ще му препоръчам за 21лв 50мбпс скорост да ходи при Йетел, макар че има доста екстри тоя план на А1.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Здравейте.
Някой може ли да потвърди,че Yettel дават плана от 21 лв за 50 мбс скорост освен за пренос и за стари ,изтекли договори,като вариант да те задържат.Има ли шанс да го получа,договора ми е изтекъл преди 2 години.
Някой може ли да потвърди,че Yettel дават плана от 21 лв за 50 мбс скорост освен за пренос и за стари ,изтекли договори,като вариант да те задържат.Има ли шанс да го получа,договора ми е изтекъл преди 2 години.
добър въпрос, за 123 или офис
няма как в офиси да предложат нещо, което централата не отпуска
Тъпата система на Йетел явно не хваща бонус МБ... И с който и да говоря от Йетел, ме убеждаваше, че съм с 12 ГБ, а аз съм с 12+121nemo написа: ↑14 дек 2022, 08:44Не успях да се договоря с Йетел за плана при прехвърляне. Предложиха ми да си запазя същата такса (25 лв.) с "повече" интернет (12 ГБ). Не разбрах какво му е повечето, след като досега имах 10+10ГБ... Та реших да отидa до "конкуренцията". В А1 установих, че освен обсъждания тук план за 22 лв. с ограничение 10 мб/с, между 17-та и 19-та чакра съществува план за 20 лв. с неограничена скорост и трафик в 4Г мрежата. Това напълно ме устройва и макар да бях доволен от Йетел, ще се наложи за пореден път да се разделим.
Не разбирам това неистово желание на операторите да стрижат лоялните си клиенти все повече и повече при всяко преподписване, а на новите да им свалят звездите...
И съответно ми предлагат най-скапаните планове. Сега последно за 26.99 лв, неограничени 50 мегабита.
Директно им казах чао и отидох да подпиша за 20 лв в А1, неограничен, който е някъде към 100 мегабита. Но имайте предвид, че май е пред свършване. Това ми го каза супервайзора, но и те не знаят...
Недостатък там е, че ме накараха да си преподпиша другия план при тях, в което не виждам никаква логика...
Откакто станаха Йетел, явно целят да си изгонят дългогодишните абонати! Мрежата им е под всякаква критика, няколко пъти вече се случва да няма нито мобилни услуги, нито нет за около час. Реших, че проблема може да е нещо само при мен, но и други се оплакаха. При изтичане на договора ме "офертираха" за по-голяма такса и реално абсолютно никаква разлика в мб-ти и тн. Такова чудо, никога не е било удариха дъното просто. Отидох в А1, питаха ме откъде ще се прехвърлям и веднага ми предложиха абонамента за 20лв с неограничени мин. и мб-ти на максимална скорост за целия срок на договора. Като офертата била до 25ти. Та съответно се възползвах. А Йетел дано влезнат в час!
вивата дано влезат в час че са с жълт картон
Към днешна дата все още се предлага офертата от А1 за 20лв. неограничен на 4g. при пренос от Yettel. Подписах в магазина на а1 в The Mall.