Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 29 дек 2022, 21:55
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Здравейте на всички,
някой от Вас има ли информация какви ще бъдат новите планове на А1 след Нова година?
Питам Ви, тъй като съм в период на преподписване и ми предлагат нов договор на цена от 36 лв с включени неограничени мб и мин, 500 мин роуминг, 15 гб интернет в ЕС, както и 1000 смс /също и позиции за hbo и другите им неща/. Офертата е до края на годината. В момента плащам 32 лв за неограничени мин и 50 гб интернет. Бих искал да намаля таксата, но нямам желание да се местя при конкуренцията.
Поздрави!
някой от Вас има ли информация какви ще бъдат новите планове на А1 след Нова година?
Питам Ви, тъй като съм в период на преподписване и ми предлагат нов договор на цена от 36 лв с включени неограничени мб и мин, 500 мин роуминг, 15 гб интернет в ЕС, както и 1000 смс /също и позиции за hbo и другите им неща/. Офертата е до края на годината. В момента плащам 32 лв за неограничени мин и 50 гб интернет. Бих искал да намаля таксата, но нямам желание да се местя при конкуренцията.
Поздрави!
-
- Регистриран: 14 ное 2022, 22:55
Също се интересувам дали някой знае какви ще са новите планове, тъй като ще трябва да преподпиша.ivailostan4ev написа: ↑29 дек 2022, 22:06Здравейте на всички,
Поздрави!
И аз много се интересувам защото на виваком им теглих една майна по телефона.
Понеже съм им лоялен клиент новата такса да ми е с 6лв по висока
Понеже съм им лоялен клиент новата такса да ми е с 6лв по висока
Взех си тази карта за 10лв с неограничени нет днес+ ще си активирам a1 explore tv за 6лв на месец(през приложение за ползване на таблет),благодаря.Естествено за януари не дадоха гаранция,че ще я има тази оферта(за неограничен нет) и се презастраховах да подпиша сега,пуснах и едномесечно предизвестие за прекратяване на стария изтичащ договор.Искат и активационна такса за нова сим 15лв.Планът се казва Surf Unlimited Special.След 2 години става 14лв и 5000мб.osil написа: ↑25 дек 2022, 22:19Благодаря,а мобилната телевизия А1Explore TV,може ли да се гледа с този план?mjoy383 написа: ↑25 дек 2022, 20:29отиваш в магазин на А1, казваш че си техен клиент и искаш офертата за 10 лева неограничен нет в 4 г мрежа. Ако ти кажат че няма, кажи от 123 ми казаха че го има и да не ти предлагат други боклуци. Ако си от Сф като си дойда ако трябва ще идем заедно и ще ги питаме:) Много е удобен този нет аз имам две карти и са си за домашен нет
Същите като сегашните.ivailostan4ev написа: ↑29 дек 2022, 22:06Здравейте на всички,
Сигурно, може би фвруари ще махнат тия трафик пакети и ще направят някакви средноаритметични пакети за нет... но ценовия баланс ще остане същия. В А1 е интересна ценовата политика, тия които сключват на 30 лева намален от 60 даже печелят ама никой не си дава сметката как:)
да така еmjoy383 написа: ↑31 дек 2022, 10:52Сигурно, може би фвруари ще махнат тия трафик пакети и ще направят някакви средноаритметични пакети за нет... но ценовия баланс ще остане същия. В А1 е интересна ценовата политика, тия които сключват на 30 лева намален от 60 даже печелят ама никой не си дава сметката как:)
Ако имаме някой вътрешен човек да сподели
Предстои ми предподписване и днес ходих до магазин на А1 да питам дали предлагат плана от 20лв за прехвърляне, но ми казаха че не се предлага вече. Ако някой има вътрешна информация и аз ще се радвам ако я сподели.
Поздрави
Поздрави
Не се предлага, верно планът беше до 24.12.2022г. Аз успях в последния ден да го прехвърля и съм определено доволен от А1.