И на мен ми излизаше този план в специалните оферти заедно с плана 36. Човекът по телефона предложи друг план и ме увери, че 5G и неограничената скорост е за 24 месеца. Въпреки това аз си запазих плана. Ще видим сега ще вдигнат ли цената ми на 39,67 лв с 15.3% индексация.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Сестра ми договори план с А1 и са и казали че няма да се индексира,все пак е от тази година,но ще видим
Миналият януари преподписах с А1 и ме индексираха чак април или май. То си го пише при тях - не преди третия месец
И на мен човекът ми каза, че засега не планират индексиране, ама те сигурно само висшия мениджмънт знаят дали и колко.
Ясно. Прочетох това за трите месеца и затова си мислех, че не биха индексирали този нов план. Щом това не е вярно и и той щеше да бъде индексиран, изобщо не съжалявам, че подписах анекс.
-
- Регистриран: 29 дек 2022, 21:55
Здравейте,
някой, който е подписал абонаментен план на А1 със скорост на интернета 10mbps? Достатъчна ли е скоростта за сърфиране и гледане на видео от Youtube? Има ли забавяне/насичане във възпроизвеждането? Скоростта подходяща ли е за видеоразговори? Ако имате възможност, бихте ли представили резултати от спийдтест?
Поздрави!
някой, който е подписал абонаментен план на А1 със скорост на интернета 10mbps? Достатъчна ли е скоростта за сърфиране и гледане на видео от Youtube? Има ли забавяне/насичане във възпроизвеждането? Скоростта подходяща ли е за видеоразговори? Ако имате възможност, бихте ли представили резултати от спийдтест?
Поздрави!
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Тествал съм домашния рутер да го огранича на 10 мб/с - вървят без проблем видеата на Full HD/60fps и даже сайтовете не бавят.ivailostan4ev написа: ↑22 яну 2023, 15:39Здравейте,
Поздрави!
-
- Регистриран: 29 дек 2022, 21:55
Много Ви благодаря за инфото!
Значи имаме едни и същи оферти. Някой тук писа, че са му казали едно по телефона, но като го е получил условията са били други и дори беше снимал договора. На тези по телефона им нямам доверие, докато не видя черно на бяло.ivobel721 написа: ↑22 яну 2023, 11:05И на мен ми излизаше този план в специалните оферти заедно с плана 36. Човекът по телефона предложи друг план и ме увери, че 5G и неограничената скорост е за 24 месеца. Въпреки това аз си запазих плана. Ще видим сега ще вдигнат ли цената ми на 39,67 лв с 15.3% индексация.
Аз също съм се ориентирал към анекс на договора, но ще изчакам да видя с колко ще вдигнат таксите A1. Едва ли ще се появи нов по-изгоден абонамент, но все пак не бързам и ще изчакам.
ама защо смняте плана А1 unlimited, това най-добрият план правн някога от български оперетор. Просто не го променяйте а преподпишете.
Ами лично от Йетел ми казаха, след като договорът ми изтича на 22.12, след 22.11 няма да имам неустойки. Хем и кеш телефон бях взимал.thedriver123 написа: ↑18 яну 2023, 18:10Днес говорих с Виваком на 123 и ми казаха ,че за да няма неустойки трябва да отида при другия оператор 1 седмица преди да изтече договора.Мисля,че бах чел това някъде,а сега го потвърдиха и от оператора.Ако някой го е правил по този начин нека пише.Благодаря.alienxxl написа: ↑18 яну 2023, 00:26Влезеш ли в последния месец уж не се дължи неустойка. За най-сигурно се плаща излязлата фактура от предпоследния месец и тогава се местиш.
За Йетел, дори не ми взеха пари за последната такса, въпреки че получих смс, че ще дължа минимум 8лв, защото беше средата на месеца. И в офис питах и ипей нямам такса.
Човек от Виваком също ми го потвърди, но каза за всеки случай да ми излезе последната фактура и тогава...
За най-сигурно минаваш през офис и ги питаш от кога няма да имаш неустойка.