Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Мъчих ги тия в йетел преди малко, но не поддадоха - 27 лв за 10 000 мб и неограничени минути дадоха само. Не че много ми е затрябвал мобилен нет точно на тоя телефон, но въпроса беше принципен. Иначе пак бива - досега беше 30 лв за 1500 минути и 1500 мб.
Получих анексите към договорите и вътре нямаше никакви цени: 3.1 Срокът за ползване на услугите по Договора, предоставяне чрез номера (та), посочени по-горе, се удължава с 24 месеца, считано от посочената в т. 3.2. по-долу начална дата.
т. 5 ДРУГИ бля-бля-бля ако инфлацията е по-голяма от 1% ще има индексация въднъж годишно но не по-рано от 3 месеца от датата на влизане в сила на договора.
-
- Регистриран: 12 окт 2016, 16:51
Да допринеса с малко инфо.
Наскоро свършиха плановете на три номера в А1 (36, 21, 21). Предложиха планове по над 30 лева. Виваком предложиха цените от сайта с бонус няколко месеца намалени цени за *единия* номер. Йетел - 21 лева за неограничени минути и данни на 50 мегабита. Три номера за Йетел.
Ясно е че няма СМС-и, но изненадат е, че няма роуминг пакети за разговори (а оставаш с впечатление, че има) - само за данни. Това е малко кофти за входящите в роуминг, но не е голяма болка. Става въпрос за роуминг извън ЕС.
Наскоро свършиха плановете на три номера в А1 (36, 21, 21). Предложиха планове по над 30 лева. Виваком предложиха цените от сайта с бонус няколко месеца намалени цени за *единия* номер. Йетел - 21 лева за неограничени минути и данни на 50 мегабита. Три номера за Йетел.
Ясно е че няма СМС-и, но изненадат е, че няма роуминг пакети за разговори (а оставаш с впечатление, че има) - само за данни. Това е малко кофти за входящите в роуминг, но не е голяма болка. Става въпрос за роуминг извън ЕС.
А кога ще ти ги индексират или въпросът е с Колко ????Petar.Donchev написа: ↑27 мар 2023, 03:54Да допринеса с малко инфо.
Имам номер към А1, чиито договор изтича на 08.05 и искам да прехвърля към друг оператор. Може ли някой да ми каже със сигурност дали на 08.04 мога да го направя, без да дължа неустойки на А1?
можеш и по-рано така че не го мисли толкова
На 9-ти април отиваш при новия си оператор и прехвърляш (без да ходиш до стария си оператор освен, ако имаш някакви неплатени задължения).
За да не дължи неустойка - НЕ може по-рано от 9-ти април.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 20:37
Аз съм на Тотал+ ,който стана 26.16.В период на преподписване съм и ме тровят да мина на Тотал за 26.99 .Ще имам повече интернет,но тоя който имам сега ми стига,не става дума за 80ст.Та питането ми е не мога ли да си остана на тоя план?
HICHNELANDER написа: ↑28 мар 2023, 09:28Аз съм на Тотал+ ,който стана 26.16.В период на преподписване съм и ме тровят да мина на Тотал за 26.99 .Ще имам повече интернет,но тоя който имам сега ми стига,не става дума за 80ст.Та питането ми е не мога ли да си остана на тоя план?
-Ако ,във досегашния план - интернета е на пакети по направления няма да може ,защото
КРС,забрани този тип планове с интернет по направления ,до края на годината има срок ,да бъдат премахнати този тип планове, а какво предлагат за 26.99 ?
-
- Регистриран: 22 мар 2023, 16:45