Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
горе-долу Да, иначе с това три минутно отчитане не е от най-добрите решения ама
При натрупването на хиляди минути , не е проблем три минутното отчитане.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Три минути е само първоначалното отчитане и наистина не е проблем при многото минути, които дават Виваком. След това е на минута, както при другите оператори.
Реаланата калкулация е все едно да си на такса, което за мен е безпредметно да си на предплатен план ако човек не пребивава времено в България... Иначе си е безсмислено.
Къде видя план на такса за 10лв
Или имаш познат милиционер
Или имаш познат милиционер
Реалната калкулация е в полза на предплатен план , ако не правиш хиляди минути разговори на месец.
Колегата над теб изобщо не е в час и пише врели некипели.Много се смях на това негово творение през януари
novini-novi-tehnologii-f3/operatorite-s ... l#p2578847
Колега днес се пренесе от предплатена на Виваком на А1.
Unlimited Special 24.99
ппц е 24,99 лв, ама за пренасяне дават 3 лв отстъпка и още 2 лв отстъпка за онлайн плащане
Става 19,99 лв на месец, но има 15 лв активационна такса
5000 МБ на максимална скорост
неограничени данни на 50 Mbps след това
Неограничени разговори в България
12 600 МБ в ЕС
Във Виваком момичето му каза "познавате ли някого, който е доволен от покритието на А1", при което и казах, че аз ползвам А1 и съм доволен от тях и тя ме изгледа странно.
Виваком предлагат следното за пренасяне от FREE2GO, но само ако са минали 30 дни от активацията на картата:
Unlimited 100
100 Mbps скорост (ама до 10 ГБ на ден, после пращаш SMSи)
Неограничени разговори SMSи и MMSи в България
1000 МБ в Сърбия, Северна Македония и Турция
21 000 МБ в ЕС
16,99 лв за първите 6 месеца
32,99 лв за останалите 18 месеца
Unlimited Special 24.99
ппц е 24,99 лв, ама за пренасяне дават 3 лв отстъпка и още 2 лв отстъпка за онлайн плащане
Става 19,99 лв на месец, но има 15 лв активационна такса
5000 МБ на максимална скорост
неограничени данни на 50 Mbps след това
Неограничени разговори в България
12 600 МБ в ЕС
Във Виваком момичето му каза "познавате ли някого, който е доволен от покритието на А1", при което и казах, че аз ползвам А1 и съм доволен от тях и тя ме изгледа странно.
Виваком предлагат следното за пренасяне от FREE2GO, но само ако са минали 30 дни от активацията на картата:
Unlimited 100
100 Mbps скорост (ама до 10 ГБ на ден, после пращаш SMSи)
Неограничени разговори SMSи и MMSи в България
1000 МБ в Сърбия, Северна Македония и Турция
21 000 МБ в ЕС
16,99 лв за първите 6 месеца
32,99 лв за останалите 18 месеца
А1 предлагат ли нещо свястно за преподписване? В момента съм на unlimited 22 таксата беше 23лв. след индексирането 27лв. Планът има 12000мб, 2000 мин. национални, 100 мин към ЕС. Имам още година до края. След като таксата се увеличи се замислих да преподпиша, като в профила ми за специални оферти предлагат unlimited special plus 30 unlimited special 32 plus съответно 29,00 лв. /150 минути към ЕС, 15 000мб в роуминг, неограничени минути и интернет/ и 31,99лв /200 минути към ЕС, 16 200мб в роуминг, неограничени минути и интернет/ и някакви позиции селект които по принцип не ми трябват. Трябва ли договорът ми да изтече за да ми предложат нещо на по ниска такса, реално това което ползвам за 23лв. беше добре, но за 27лв не ми се вижда релевантно. Обаждаха ми се от а1 да преподпиша, но предлагат отново тези 2 плана с разлика че по скъпият имаше и някакви смс-и /които няма да ползвам/. Съвети?
Няма да ти предложат да подпишеш на по-ниска такса, докато имаш валиден срочен договор.demenzia написа: ↑09 юни 2023, 09:46А1 предлагат ли нещо свястно за преподписване? В момента съм на unlimited 22 таксата беше 23лв. след индексирането 27лв. Планът има 12000мб, 2000 мин. национални, 100 мин към ЕС. Имам още година до края. След като таксата се увеличи се замислих да преподпиша, като в профила ми за специални оферти предлагат unlimited special plus 30 unlimited special 32 plus съответно 29,00 лв. /150 минути към ЕС, 15 000мб в роуминг, неограничени минути и интернет/ и 31,99лв /200 минути към ЕС, 16 200мб в роуминг, неограничени минути и интернет/ и някакви позиции селект които по принцип не ми трябват. Трябва ли договорът ми да изтече за да ми предложат нещо на по ниска такса, реално това което ползвам за 23лв. беше добре, но за 27лв не ми се вижда релевантно. Обаждаха ми се от а1 да преподпиша, но предлагат отново тези 2 плана с разлика че по скъпият имаше и някакви смс-и /които няма да ползвам/. Съвети?