A1 extra sim
Re: A1 extra sim
"С Extra Sim съм от 02.2017 година. На договор за 1000Мб мобилен интернет и 500 минути разговори."
Това което съм написал по-горе е към момента когато съм взела Extra sim картата. От няколко години съм на безсрочен договор- неограничени данни от които 16000 МВ на максимална скорост и и неограничени разговори . Чо е прав имам само 16Gb на максимална скорост.,въпреки че трафика на данни е неограничен. Може би затова са ми пуснали интернета на Extra SIM картата.
Това което съм написал по-горе е към момента когато съм взела Extra sim картата. От няколко години съм на безсрочен договор- неограничени данни от които 16000 МВ на максимална скорост и и неограничени разговори . Чо е прав имам само 16Gb на максимална скорост.,въпреки че трафика на данни е неограничен. Може би затова са ми пуснали интернета на Extra SIM картата.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Последна промяна от stivans на 18 окт 2022, 01:56, променено общо 1 път.
Нямаш неограничени мегабайти, затова. Те въведоха ограничението, защото пуснаха план с неограничени мегабайти на максимална скорост.stivans написа: ↑11 окт 2022, 15:29"С Extra Sim съм от 02.2017 година. На договор за 1000Мб мобилен интернет и 500 минути разговори."
Това което съм написал по-горе е към момента когато съм взела Extra sim картата. От няколко години съм на безсрочен договор- неограничени данни от които 16000 МВ на максимална скорост и и неограничени разговори . Чо е прав имам само 18Gb на максимална скорост.,въпреки че трафика на данни е неограничен. Може би затова са ми пуснали интернета на Extra SIM картата.
В общи линии обезмислиха ЕкстраСим... Все едно не можеше да сложат един лимит от 128кбпс на тия с неограничените планове за екстра картата и хората да си ги ползват във вторите телефони, колите, смарт часовниците и съобще по начина, по който предполага Екстра сим картата!
Получих СМС от 1.09. се променят условията и таксата за ExtraSim става: за първите 6м. промоция-2,50лв след това -4,99. Новото е отпада услугата САМО разговори за 1,03лв., а вече ще е общ пакет/ интернет +разговори /на цена от 4,99лв. Който има неограничен интернет на основната карта на е- сим ще може да ползва до10000Мв. Общо взето най-потърпевши са тези които ползват само телефония от такса- 1,03лв. ще заплащат вече - 4.99лв.
Малко по подробно за новите условия от 01.09.
Активационна такса: 14.99лв.
Месечна такса:
- първите 6 месеца: 2.50лв/месец с ДДС
- след това: 4.99лв/месец с ДДС
До 10000MB, ако главния номер е с неогр. мобилен интернет
5G достъп
За две Extra SIM карти съответната месечна такса е x2.
https://www.a1.bg/extra-sim-mig
Направо да закриват Extra SIM !!!
Горния линк не работи. Това е новия:
https://www.a1.bg/extrasim
Активационна такса: 14.99лв.
Месечна такса:
- първите 6 месеца: 2.50лв/месец с ДДС
- след това: 4.99лв/месец с ДДС
До 10000MB, ако главния номер е с неогр. мобилен интернет
5G достъп
За две Extra SIM карти съответната месечна такса е x2.
https://www.a1.bg/extra-sim-mig
Направо да закриват Extra SIM !!!
Горния линк не работи. Това е новия:
https://www.a1.bg/extrasim
Последна промяна от JKRL на 09 авг 2023, 09:36, променено общо 1 път.
Здравейте, използвам темата за да попитам. Активационната такса прилага ли се, ако имаш Екстра СИМ? Условията за допълнителна ЕСИМ същите ли са като за екстра сим?
Благодаря!
Благодаря!
Сега да вземат да направят да работи и с Apple Watch и да се знае…
Не можете да имате допълнителна ESIM и да запазите стандартаната SIM карта. Избирате едно от двете. Що се отнася до Extra SIM, лошото е, че не може да се ползва VoLTE и VoViFi, дори на основната карта. Няма пълно щастие.
Аз ползвам основна есим, а екстра сим ми е стандартна карта с чип.
Това е ясно, и аз съм така. Extra SiIM все пак не е основна и не се получават SMS на нея. В случая се получават на ESIM, която е основна.Mr2faces написа: ↑28 юли 2023, 09:01Аз ползвам основна есим, а екстра сим ми е стандартна карта с чип.