Това означава, че можеш да ползваш И 5G, ако искаш. Не е задължително и само в 5G.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
А при схемата пренасям номер от А1 на друг оператор на предплатена, зареждам 10 лв. ваучер в същият ден и на другият може ли да се пренеса обратно на тази оферта? Някой скоро правил ли го е?cloudgirl написа: ↑27 сеп 2023, 19:53A1 (с прехвърляне) - 21.99лв
неогр минути
неогр интернет на скорост 50Mbps (12GB в Европа)
след изтичане на договора 31.99лв, за 5ГБ и 1000мин
получих и добри контра оферти от Yettel
от А1 казаха, че Yettel имат същата оферта за прехвърляне, но на 26лв (не съм проверявала дали е така)
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Да може да стане!svetliog написа:А при схемата пренасям номер от А1 на друг оператор на предплатена, зареждам 10 лв. ваучер в същият ден и на другият може ли да се пренеса обратно на тази оферта? Някой скоро правил ли го е?cloudgirl написа: ↑27 сеп 2023, 19:53A1 (с прехвърляне) - 21.99лв
неогр минути
от А1 казаха, че Yettel имат същата оферта за прехвърляне, но на 26лв (не съм проверявала дали е така)
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 17 яну 2023, 22:21
Мерси за отговора.А някакви смарттелефони от типа на tcl305 дават ли изгодно с този план?Помня ,че по коледа с 22 лв за прехвърляне тези слушалки ги раздаваха по 20лв еднократно плащане.cloudgirl написа: ↑27 сеп 2023, 19:53A1 (с прехвърляне) - 21.99лв
неогр минути
A1 домашен интернет през мобилната мрежа 6лв на месец неограничен 50мб скорост договор за 2години
Кажете ми най-евтиният абонаментен план. Разгледах по сайтовете. Тук питам за скрит план.
Също така кое е по-добре - евтин абонаментен план, или предплатена карта? Плюсове, минуси? Едно време кредита имаше валидност 12 месеца, сега са вкарали някакви сложни капиталистически схеми да е много по-кратък - определен бой дни според сумата на презареждането. И аз постоянно трябва да дебна дали ми е изтекъл срока на кредита и да презареждам. Нещо пропускам ли, или тия предлатени карти са баси хамалогията и дебненето?
Също така кое е по-добре - евтин абонаментен план, или предплатена карта? Плюсове, минуси? Едно време кредита имаше валидност 12 месеца, сега са вкарали някакви сложни капиталистически схеми да е много по-кратък - определен бой дни според сумата на презареждането. И аз постоянно трябва да дебна дали ми е изтекъл срока на кредита и да презареждам. Нещо пропускам ли, или тия предлатени карти са баси хамалогията и дебненето?
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
С предплатените карти винаги е било така. Ако не ти харесва има и договори.
Здравейте.
Предстои ми предподписване на договор. На а1 съм, като в момента онлайн ми излезе за предподписване план unlimited plus 26.
Първата година без ограничение в скороста на нета, втората 50 мегабита.
Има ли в момента по добри оферти някой в а1 или при пренос в друг оператор.
Предстои ми предподписване на договор. На а1 съм, като в момента онлайн ми излезе за предподписване план unlimited plus 26.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Не е така, както казваш. Първата година е ограничена на 50Mbps, а втората - 20Mbps. Поне това се вижда от скрийншота.ivayloat написа: ↑05 окт 2023, 10:44Здравейте.
Screenshot_2023-10-05-10-46-08-550_bg.mobiltel.android.selfcare.jpg
Screenshot_2023-10-05-10-46-14-684_bg.mobiltel.android.selfcare.jpg