Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Здравейте,
Към момента ползвам Нет 100 /ТВ 200 на А1 и плащам около 35лв.
В профила като специална оферта ми излиза това - A1 Нет 100 + ТВ 230+ = 36.99лв./м.
Някой може ли да ми даде информация кои са тези 230 канала, тъй като А1 казаха, че информация ще получа чак като ми изпратят договора по куриер, което не ме устройва. HBO дали е включено?
Благодаря предварително.
В профила като специална оферта ми излиза това - A1 Нет 100 + ТВ 230+ = 36.99лв./м.
Някой може ли да ми даде информация кои са тези 230 канала, тъй като А1 казаха, че информация ще получа чак като ми изпратят договора по куриер, което не ме устройва. HBO дали е включено?
Благодаря предварително.
230 са всички канали, включително и платените.XpLiSi7 написа:Здравейте,
Благодаря предварително.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Днес преподписах с нови 2 години следната оферта за фиксирани услуги на А1:
20.99лв на месец- (след онлайн плащане 19.99лв на месец):
Internet 75 mbps
IP TV 170+ с включен 1бр. STB + 1 безплатна активация на допълнителен смарт ТВ постредством приложението им. Т.е. общо 2 бр. приемника за тази цена.
Няма месеци с по-ниска и по-висока такса. Мисля, че за 20лв това е много добра оферта към момента. Странното, че само в един от 3 посетени офиса ми я пуснаха.
20.99лв на месец- (след онлайн плащане 19.99лв на месец):
Internet 75 mbps
IP TV 170+ с включен 1бр. STB + 1 безплатна активация на допълнителен смарт ТВ постредством приложението им. Т.е. общо 2 бр. приемника за тази цена.
Няма месеци с по-ниска и по-висока такса. Мисля, че за 20лв това е много добра оферта към момента. Странното, че само в един от 3 посетени офиса ми я пуснаха.
Яка е офертата. Преди това на какво беше и проверявал ли си на сайта какви оферти ти излизаха?
Здр. схемата със смяна на абонат към А1 за интернет с цел намаляване на висока такса и прекратяване услугата на стария абонат важи ли за Интернет+телевизия. В момента има безумно високи такси за нет+ТВ и искам да ги изместя на друг човек на същите адреси. И ако да, първо пак ли се сключва нов договор и после предизвестие за прекратяване на изтеклия(безсрочен) договор
Направо отиди в магазин и си кажи за схемата. Със сигурност няма да откажатosil написа:Здр. схемата със смяна на абонат към А1 за интернет с цел намаляване на висока такса и прекратяване услугата на стария абонат важи ли за Интернет+телевизия. В момента има безумно високи такси за нет+ТВ и искам да ги изместя на друг човек на същите адреси. И ако да, първо пак ли се сключва нов договор и после предизвестие за прекратяване на изтеклия(безсрочен) договор
Резултатът е:А1- 20лв интернет 150мбс+170+ТВ(8 и 12лв съответно). За втори ТВ, ако е смарт е безплатно през приложение се активира, иначе 24лв за втори приемник. Възможно е с 3лв по-скъпо също да ви предложат-23лв общо, явно с по-малка отстъпка.Важно е абоната да има и фиксирана услуга за тази отстъпка, иначе май няма да стане на тази цена. След 2г става от 20 на 28лв.Аз си свърших работата днес,подписах. Активационна такса 15лв има общо за двете услугиive123 написа: ↑18 дек 2023, 21:02Направо отиди в магазин и си кажи за схемата. Със сигурност няма да откажатosil написа:Здр. схемата със смяна на абонат към А1 за интернет с цел намаляване на висока такса и прекратяване услугата на стария абонат важи ли за Интернет+телевизия. В момента има безумно високи такси за нет+ТВ и искам да ги изместя на друг човек на същите адреси. И ако да, първо пак ли се сключва нов договор и после предизвестие за прекратяване на изтеклия(безсрочен) договор
Еха браво! Явно за Коледа А1 са развързали кесията. Аз миналия месец едвам успях да договоря за 26 лв 75 мбпс и 200 канала(не максималния пакет).osil написа: ↑19 дек 2023, 13:56Резултатът е:А1- 20лв интернет 150мбс+170+ТВ(8 и 12лв съответно). За втори ТВ, ако е смарт е безплатно през приложение се активира, иначе 24лв за втори приемник. Възможно е с 3лв по-скъпо също да ви предложат-23лв общо, явно с по-малка отстъпка.Важно е абоната да има и фиксирана услуга за тази отстъпка, иначе май няма да стане на тази цена. След 2г става от 20 на 28лв.Аз си свърших работата днес,подписах. Активационна такса 15лв има общо за двете услугиive123 написа: ↑18 дек 2023, 21:02Направо отиди в магазин и си кажи за схемата. Със сигурност няма да откажатosil написа:Здр. схемата със смяна на абонат към А1 за интернет с цел намаляване на висока такса и прекратяване услугата на стария абонат важи ли за Интернет+телевизия. В момента има безумно високи такси за нет+ТВ и искам да ги изместя на друг човек на същите адреси. И ако да, първо пак ли се сключва нов договор и после предизвестие за прекратяване на изтеклия(безсрочен) договор
За пренос от Нетуоркс-Русе (през февруари 2024 ги поглъща Виваком) ми предложиха 150 MBpS интернет и 170 канала тв. Първите 6 месеца 0 лв, после 18 месеца по 23 лв. Договор за 2 години. От нетуорк/Виваком предлагат запазване на сегашната такса и параметри на услугата при подписване на 24 месеца договор. При тях плащам 23 лв за подобни параметри.
Тези А1 , винаги са били зле от към оферти,а какво имам предвид ,че нямат добри условия при договор за 1 година.
А това според мен е куца оферта,заробват те с 2 годишен договор,и ако в това време се явават по-добри оферти ,при другите оператори !
А това според мен е куца оферта,заробват те с 2 годишен договор,и ако в това време се явават по-добри оферти ,при другите оператори !