Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Не знам какво правят по мрежите, но Yettel (Шумен) става (все) по-зле от миналата седмица насам:
На 4G:
На 5G (по план съм ограничен на 150 Mbps, които почти достигам на download, ама upload-а много зле):
На 4G:
На 5G (по план съм ограничен на 150 Mbps, които почти достигам на download, ама upload-а много зле):
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Това само на една станция ли се случва или навсякъде в Шумен? И пробва ли да се свържеш с тях
Сървър на Yettel ли избираш? Аз винаги използвам този на оператора за всеки случай, защото другите може да имат ограничения.
От приложението и в сайта може да се зададе "Favorite" сървър. Така няма нужда да се избира постоянно този на оператора.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Сега при 800Mhz има ли разлика и вместо 1 чертичка на 2G да имаш по-добър обхват и разбира се не на 2G?TRACKER написа:Вярно че са почнали да го пускат.
На село вече има на 800 обхват но няма как в момента да проверя силата на сигнала.
До вчера а1 само на открито имаха 1 чертичка на двора (2G).
Изпратено от моят 23013PC75G с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
И аз съм любопитен да разбераligaeuropa написа: ↑10 яну 2024, 13:50Сега при 800Mhz има ли разлика и вместо 1 чертичка на 2G да имаш по-добър обхват и разбира се не на 2G?TRACKER написа:Вярно че са почнали да го пускат.
На село вече има на 800 обхват но няма как в момента да проверя силата на сигнала.
До вчера а1 само на открито имаха 1 чертичка на двора (2G).
Изпратено от моят 23013PC75G с помощта на Tapatalk
но ще го видя чак като ида на село, тази седмица няма да е поради "климатични" обстоятелства (селото е в предбалкана стара планина).
Състояние на мрежите плюсове и минуси
Забелязвам 5G на А1 в София на банд 28 (700 MHz) Вчера го нямаше
В кой район
В района на Павлово.