имам договор за мобилна услуга, интернет и ИПТВ, като към всичко това има и устройство на изплащане към Виваком. Ноември 2021 преподписвах онлайн и в допълнителното споразумение пише:
Дата на влизане в сила на споразумението:16.11.2021 Дата на изтичане на срока на споразумението:16.11.2023
• Срок на споразумението: 24 месеца
Аз искам да прекратя напълно всички услуги, които ползвам и да пренеса номера си към друг оператор.
Ето какво пише в споразумението относно прекратяването:
• С прекратяване на споразумението се прекратяват и всички допълнителни споразумения към него, включително и за допълнителни услуги. Ако споразумението бъде прекратено преди изтичането на уговорения срок по искане или по вина на абоната, включително при неплащане на дължими суми, абонатът дължи на БТК ЕАД неустойка равна на оставащите до края на срока, но не повече от трикратния им размер, месечни абонаменти за услугите на срочен абонамент, за които договорът се прекратява, включително за допълнителни услуги, по техния стандартен размер без отстъпка. Освен неустойката за предсрочно прекратяване, абонатът дължи на БТК ЕАД и възстановяване на част от стойността на отстъпките от абонаментните планове и от пазарните цени на устройствата (закупени или предоставени на лизинг), съответстваща на оставащия срок на договора.
Сега въпросът ми е следният - трябва ли задължително да подавам 30-дневно предизвестие за прекратяване, защото услугата е комбинирана (мобилен телефон, интернет и телевизия) или ако направо отида при новия оператор примерно седмица преди изтичане на споразумението и стартирам процедура по пренос на номера ми това ще се счита за заявление за прекратяване на договора и той ще бъде прекратен на 16.11.2023 без да има неустойки и проблеми за мен?• След изтичане на минималния срок споразумението автоматично продължава действието си за неопределен срок. След изтичане на минималния срок, абонатът може да прекрати споразумението с 30-дневно писмено предизвестие, без да дължи неустойки.