Уви, само A1 знаят колко от тези пари ще си искат. Трябва на място да се провери.horhe13 написа: ↑16 фев 2024, 20:22И как точно се решава каква ще е тази част? Да кажем си на договор с 20лв. отстъпка от стандартната цена (която е 50лв. примерно) и го прекратяваш след 3 месеца- разбира се плащаш 3 пълни такси неустойка (150лв.), но от онези 60лв. отстъпка която си ползвал общо за 3-те месеца колко ще искат да платиш???
Въпрос за прекратяване на договор
Re: Въпрос за прекратяване на договор
-
- Регистриран: 28 ное 2015, 12:22
Ето какво платих за договор прекратен след 10 дни от откриването му.Таксата стандартна е около 30 лв,а отстъпка
та от цена е 138 лв,няма устройства на изплащане.Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
А кое не ти допадна, че реши да го прекратиш предсрочно?dimitrov68 написа: ↑17 фев 2024, 10:37Ето какво платих за договор прекратен след 10 дни от откриването му.Таксата стандартна е около 30 лв,а отстъпка1234.jpgта от цена е 138 лв,няма устройства на изплащане.
Иначе аз подписваме само онлайн и тогава имаш 2 седмици да се откажеш, ако размислиш или нещо не ти харесва
-
Брат ми си загубил телефона и не е много адекватен,поискал друга карта,а тия от А1 вместо да му дадат стария номер ,му сключили нов договор за 2 години с нов номер.monster789 написа: ↑17 фев 2024, 12:34А кое не ти допадна, че реши да го прекратиш предсрочно?
Иначе аз подписваме само онлайн и тогава имаш 2 седмици да се откажеш, ако размислиш или нещо не ти харесва
Ей, ама страшни са хиени...
-
Няма допълнителни услуги. Тия от А1 набутали на брат ми без да го е искал и 2 договора,за домашен телефон и Нетбокс,и другата седмица ще закриваме и тях.horhe13 написа: ↑17 фев 2024, 19:23Я обясни какво включва тая "отстъпка от цена"... При 30лв. стандартна тарифа освен ако офертата не е била "1ст. такса за първите 5 месеца" няма как да ти се появят 138лв. "отстъпки"... Или може би включва стандартните такси за купищата доп. услуги тип телевизия, нетфликс, спортни канали и т.н....
На колко години е брат ти, колега. Направо ти съчувствам. Знам за 80 годишна старица на която в офис са й натресли флагман+двугодишен договор с месечна такса колкото пенсията й. За тези к.о.п.е.л.е.т.а няма нищо свято. Аз съм забранил на фамилията си въобще да стъпват в офис на мобилен оператор. Няма ли възможност да ограничиш брат си?dimitrov68 написа: ↑18 фев 2024, 10:22Тия от А1 набутали на брат ми без да го е искал и 2 договора,за домашен телефон и Нетбокс,и другата седмица ще закриваме и тях.
Всичко изглежда наред и предложеното елементарно решение би било добре, стига някой от роднините ти да не се спомине без време.
Почваш да имаш услуги дето може и да не им намериш приложение и само да плащаш сметката, е те това и е лошото на това "елементарно решение".
За да е спокойна баба ти, вземай я с теб, изнесете се от тази мизерна държава, не си губи времето и нервите с кухото простолюдие в разни български форумчета, и си живейте спокойно. Къде съм Аз, къде сте вие... От "розовите облаци" лесно го играеш дървен философ - форумен капитан, че и започна да прекрачваш границата на добрият тон, обиждайки цялата българска нация.horhe13 написа: ↑19 фев 2024, 20:50Верно сте извратени и уникално кухи у тая мизерна държава и всеки ден се убеждавам, че решението ми да се изнеса за постоянно от тук е правилно... Буквално единственото което ме кара все още да се връщам е баба ми- не ме ли вижда поне 1 път в месеца тая жена гарантирано ще умре...