активирах с СМС но не мога да плащам с карта, как да платя Premium ?diyancho написа: ↑28 фев 2024, 21:51DemKol написа: ↑28 фев 2024, 17:50Temp Number няма египетски номер?diyancho написа: ↑28 фев 2024, 11:28
"Египетският" Netflix Premium e 9,27 лева/ месец.
Пускате Андроидско приложение за VPN (приложението EGYPT VPN в Google Play), инсталирате от Google Play приложението Temp Number и зареждате $5 там. За $1,60 получавате виртуален египетски номер, на който ще получите SMS за активация на "египетския" Netflix и вече сте готови да ползвате услугата на половин цена спрямо нашата.
След това може да си промените мобилния номер на български и така си ползвате пълноценно Netflix Premium.
Има египетски номер за Netflix.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Аз лично плащам с Revolut и Curve и нямам проблеми. Но при първо плащане ползвам горепосочения VPN EGYPT.
След това не ми трябва VPN и автоматично си дърпа от виртуалната ми карта.
само на мен ли ми се струва, че новите планова са доста по-зле откъм условия?pipchi написа: ↑29 фев 2024, 13:01https://media.a1.bg/newsite2018/private ... bruary.pdf
Четете внимателно, за кои планове, кога са сключени и т.н.
Не говоря само за месечната такса, нямат например 50 мбит план, който е най-читав, а може би е нарочно?
50Mbps е само при пренос от друг оператор.Paffkata™ написа: ↑29 фев 2024, 21:02само на мен ли ми се струва, че новите планова са доста по-зле откъм условия?pipchi написа: ↑29 фев 2024, 13:01https://media.a1.bg/newsite2018/private ... bruary.pdf
Четете внимателно, за кои планове, кога са сключени и т.н.
Не говоря само за месечната такса, нямат например 50 мбит план, който е най-читав, а може би е нарочно?
Интересно,А1 са махнали “персоналните” оферти от приложението,поне при мен ги няма на никой от номерата ми… Пак са измислили някоя тъпотия.
В края на всеки месец ги скриват за един ден. В момента излизат, но трябва да влезеш през магазина и на преподписване. Персоналните оферти очаквано са едно ниво нагоре. Ако през февруари си виждал unlimited 28 като най-ниска, сега ще е 30 или даже 32 Затова беше оферта който може да преподпише в края на февруари.
-
- Регистриран: 14 сеп 2007, 19:29
Здравейте, има ли скрити планове или оферти от виваком в момента?
Не. Повече няма да има подобни неща, каквото виждаш на сайта - това е.ivokomandos написа: ↑04 мар 2024, 11:40Здравейте, има ли скрити планове или оферти от виваком в момента?
6 месеца за половин цена при пренасяне на номер от друг оператор или отваряне на нова линия. Ако си настоящ клиент - нищо.ivokomandos написа: ↑04 мар 2024, 11:40Здравейте, има ли скрити планове или оферти от виваком в момента?
Много дървени оферти, ако търсиш добра цена пренасяш на А1 или Йеттел.
Така е, дървени са им офертите на Вива. Имам около 2 месеца до края на договора мобилен номер, ТВ и нет. Сега след индексацията мобилния стана 25,10лв. неогран мин + 15ГБ нет + 100мин към ЕС. За преподписване нагоре таксата до 25,50лв. но вече само 12Гб нет. При положение, че преподпиша и ТВ и нета...