Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
Много благодаря на ivobel721 за обширния коментар. Съгласен съм с всичко в него.
Моя телефон е на А1, държа го на 4G, засега работи много по добре и като разговори и като интернет от картата на съпругата ми, която е с телефон Samsung S23 ultra, на Виваком, и с малко по-силен сигнал на нейния апарат интернета не може да превиши 1-2 Mbps, а разговорите й всеки втори прекъсва и набира повторно за да говори.
Моя телефон е на А1, държа го на 4G, засега работи много по добре и като разговори и като интернет от картата на съпругата ми, която е с телефон Samsung S23 ultra, на Виваком, и с малко по-силен сигнал на нейния апарат интернета не може да превиши 1-2 Mbps, а разговорите й всеки втори прекъсва и набира повторно за да говори.
Означава че позволява свързане с 5G, независимо дали е от тази станция или съседна. Не значи, че станцията има 5G. Възможно е да има ULI (Upper Layer Indicator).
[/quote]
Благодаря,
имах предвид, след като телефонът s23 показва 5G ENDC Availabe, защо това не се отбелязва в данните за станцията в селмапера...
-
- Регистриран: 26 май 2024, 19:34
Huawei P40 Pro - Виваком Плевен на 100 метра от клетката на закрито
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Селмапера на телефона го показва, но на картата не се ъпдейтва, дори след ден два.
В Бургас и региона вече има 20MHz на банд 1 на вивата (от нощес).
От снощи и в София B1 е с 20 MHz
Не знам какво са правили А1, но това е днешният ми резултат.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Ехаа къде е направен теста?NSWDG написа:Не знам какво са правили А[emoji[emoji[emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]], но това е днешният ми резултат.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Бургас, Център до училище “П. Р. Славейков”
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A