Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
A1 имат приемливи оферти, но не ги дават... След индексацията сега съм на 26 лв, "персоналните" им оферти почват от 30, по телефона най-ниско за 28 предложиха, в клона на Славейков и това не искаха. Политиката на А1 било да се гледа на база какво плащаш и да няма надолу. Исках Unlimited Special Plus 25 (с online плащане става 23 лв), но за моя номер не можело...
Другите за до 25 лв имат ли нещо за пренос?
Другите за до 25 лв имат ли нещо за пренос?
Много ясно, че няма да ти дадат на по-евтино. Много хора не искат да сменят оператора и биха плащали високите цени, дори и да има по-добро за по-евтино.
Йеттел имат план с неограничена скорост за първите 12 месеца и 50 Mbps за останалите 12 месеца от договора за около 24-25 лв. Не помня цената, виж в тази дискусия назад.
Също можеш да се пренесеш на предплатена и да се върнеш на А1 и тогава ще ти дадат офертата за пренос.
На Йетел този план е на 21.99, някъде го предлагат и по-скъпо май, искай тази цена. От Виваком не чакай читава оферта
аз съм доволен
При пренос към Yettel, на предплатена тарифа, има ли възможност да се избира какъв да бъде стартовият пакет и съответно тарифен план или се пренася винаги на стандартен?
Е те тва не мога да го разбера. Правят ли ме на глупак, им тегля една майна и ги разкарвам на минутата.
сега като наближи декември и ще се почне инфлащия 15%
Благодаря, ще видя това на Йетел за 21.99 - не е спешен случаят.
Старият план A1 ONE unlimited 20 сега като е на безсрочен вече, само намалява от интернет, но заради индексацията има нет до края на годината.
Едно време така от А1 ме бъзикаха с това, че номера ми започва с 0883 - не можело да се направи не-loop договор без да се смени номера. Затова обаче можеше да си го пренеса към виваком и новият договор след това да си го пренеса на не-loop договор в А1...
Някой път като им прищрака нещо... Иначе все са едни идиоти и 3те оператора, зависи кой е най-малко зле към днешна дата...
Старият план A1 ONE unlimited 20 сега като е на безсрочен вече, само намалява от интернет, но заради индексацията има нет до края на годината.
Едно време така от А1 ме бъзикаха с това, че номера ми започва с 0883 - не можело да се направи не-loop договор без да се смени номера. Затова обаче можеше да си го пренеса към виваком и новият договор след това да си го пренеса на не-loop договор в А1...
Някой път като им прищрака нещо... Иначе все са едни идиоти и 3те оператора, зависи кой е най-малко зле към днешна дата...
Някой да знае когато ти изтече договора и минеш на безсрочен и в договора ти пише стандартна месечна такса ... тя ли се прилага или и нея я индексират за изминалите две години