Състояние на мрежите плюсове и минуси
Re: Състояние на мрежите плюсове и минуси
селото да си вземат старлинк и да си оправят нещата с нета, а абонатите с во уай-фай ще си имат и мрежа... само йеттел са гола-вода в това отношение
В България band N78 5G TDD или FDD се използва?
Samsung Galaxy S22 ULTRA
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Да добавя и аз, че 5G на Виваком е неизползваемо, при това в голям град (на открито или на висок етаж). Постоянно зависва връзката (сигналът е 5/5, но явно заради uli), сайтовете не се отварят, не мога дори ръчно да рефрешна мейл клиента, впн-ите на моменти таймаутват. На 4G положението е нормално.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Нищо по-различно в yettel, остава ми още 6 месеца договор, но въпреки че оборудването им показва постоянна и достатъчно силна 5G връзка, има постоянни прекъсвания, не става за TV, рестартирането на 5G не помага, трябва да се рестартира постоянно оборудването за няколкостотин лева, и ако разчиташ на някаква връзка докато не си в къщи да го рестартираш, забрави!
В А1 ли ще пренасяш
reedsolomon написа: ↑09 авг 2024, 15:53Да добавя и аз, че 5G на Виваком е неизползваемо, при това в голям град (на открито или на висок етаж). Постоянно зависва връзката (сигналът е 5/5, но явно заради uli), сайтовете не се отварят, не мога дори ръчно да рефрешна мейл клиента, впн-ите на моменти таймаутват. На 4G положението е нормално.
В големия ти град няма ли оптика?
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
еми пусни оплакване , може пък и да се размърдат малко. Един приятел така, пусна оплакване за ТВ-та и за негов късмет беше малък проблем, който се оправи и сега всичко му е наред...sildoro написа: ↑09 авг 2024, 18:51Нищо по-различно в yettel, остава ми още 6 месеца договор, но въпреки че оборудването им показва постоянна и достатъчно силна 5G връзка, има постоянни прекъсвания, не става за TV, рестартирането на 5G не помага, трябва да се рестартира постоянно оборудването за няколкостотин лева, и ако разчиташ на някаква връзка докато не си в къщи да го рестартираш, забрави!
ха ха оплакване не им дреме на операторите