Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

aco2727
Регистриран: 11 яну 2017, 13:15

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от aco2727 » 12 сеп 2024, 10:01

Здравейте. Преподписах на същия план на Йетел. От 26.49 на 25.99. 50 мегабитовия план.

EYESCREAM
Регистриран: 16 дек 2018, 17:30

Мнение от EYESCREAM » 12 сеп 2024, 13:54

nbamrvolte написа:
12 сеп 2024, 06:54
Аз направо мисля да го спирам тоя номер. И без това не го ползвам изобщо.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако са толкова крайни нещата - близък вариант ти е да го прехвърлиш на предплатена (от Виваком към Виваком обаче ще трябва някой да каже дали става - от други мобилни оператори става със сигурност). И така веднъж годишно зареждаш с карта 4 лв и си пазиш номера жив. Ще имаш безплатни входящи дори в ЕС. Ако някак си поддържаш 0.01 ст. баланс (най-лесно става някой абонат на Вива да ти прати), ще имаш и безплатен бавен интернет в България.

0812
Регистриран: 08 дек 2016, 11:55

Мнение от 0812 » 12 сеп 2024, 16:58

Пролетта съм прехвърлял от Вива на Вива, сега не зная.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 12 сеп 2024, 17:13

teleg написа:
11 сеп 2024, 07:11
nbamrvolte написа:Имам предложение за преподписване на Вива за 11,99лв за първите 9 месеца. За Unlimited 2.

с 2 мбпс какво ще правиш? Че и за 12 лв първите 9 месеца, после колко ще го направят този комичен план?И на мен ми предлагаха ънлимитед 2 или 10, което е смешно и от няколко дена сме пренесени с жена ми в Йетел с неограничен план, неогр. скорост първата година, втората 50 мбпс, за 21.99 лв/мес. Виваком явно не се трогват да им бягат клиентите.

Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
Само да те питам ползвал ли си подобен план, защото май не си. :D Ако беше позлвал, щеше да знаеш, че :
-Страници се зареждат съвсем нормално, освен ако не са супер големи, защото винаги като тръгнеш да зарежаш нещо има един пик около 7-8 мегабита за секунда и после пада на 2. Тоест първият мегабайт, мегабайт и него го зарежда супер бързо.
- Става за видео на 480p без проблеми, на моменти дори за 720p ,тоест ако устройството ти не е с кой знае какъв екран си гледаш съвсем нормално.
-Става за стрийминг на музика от гугъл плей мюзик, спотифай и подобни на най-високото качество, изобщо няма ниакква разлика с план на по-висока скорост или неограничена такава.
-Става без никакъв проблем за разговори по вайбър и подобни.
-Фейсбук, месънджър, инстаграм, тикток всичко върви плюс видеа и лайфове.
Така че плана си върши работа идеално, разбира се може да е на по-ниска цена, щеше да е по-добре, но много зависи за какво използваш телефона.
Изображение

EYESCREAM
Регистриран: 16 дек 2018, 17:30

Мнение от EYESCREAM » 12 сеп 2024, 17:50

С видео 480р по-скоро ще ми иде да си издрънча телефона в земята, отколкото да гледам видеото.

teleg
Регистриран: 15 авг 2024, 19:34

Мнение от teleg » 12 сеп 2024, 17:58

[BG]Agent_Kowalski написа:
teleg написа:
11 сеп 2024, 07:11
nbamrvolte написа:Имам предложение за преподписване на Вива за 11,99лв за първите 9 месеца. За Unlimited 2.

с 2 мбпс какво ще правиш? Че и за 12 лв първите 9 месеца, после колко ще го направят този комичен план?И на мен ми предлагаха ънлимитед 2 или 10, което е смешно и от няколко дена сме пренесени с жена ми в Йетел с неограничен план, неогр. скорост първата година, втората 50 мбпс, за 21.99 лв/мес. Виваком явно не се трогват да им бягат клиентите.

Само да те питам ползвал ли си подобен план, защото май не си. :D Ако беше позлвал, щеше да знаеш, че :
-Страници се зареждат съвсем нормално, освен ако не са супер големи, защото винаги като тръгнеш да зарежаш нещо има един пик около 7-8 мегабита за секунда и после пада на 2. Тоест първият мегабайт, мегабайт и него го зарежда супер бързо.
- Става за видео на 480p без проблеми, на моменти дори за 720p ,тоест ако устройството ти не е с кой знае какъв екран си гледаш съвсем нормално.
-Става за стрийминг на музика от гугъл плей мюзик, спотифай и подобни на най-високото качество, изобщо няма ниакква разлика с план на по-висока скорост или неограничена такава.
-Става без никакъв проблем за разговори по вайбър и подобни.
-Фейсбук, месънджър, инстаграм, тикток всичко върви плюс видеа и лайфове.
Така че плана си върши работа идеално, разбира се може да е на по-ниска цена, щеше да е по-добре, но много зависи за какво използваш телефона.
Изображение
Не съм си взел FULL HD телефон, за да пускам 480p видео :) Ако свалям пък торент филм към 2-3 гб, ще е голямо чакане. Всеки има различни нужди и потребление. Теб щом те устройва, ползвай го със здраве.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 12 сеп 2024, 18:25

Така е, аз не свалям торенти на телефона. Но да кажеш че не става за нищо, не е вярно. Става за доста неща. В колата като съм по 8 часа и слушам музика не ми е нито скорост нито торенти нитоfull hd
Едит:
Всъщност Сега пробвах 720p и си работи без да прекъсва значи до това става. Просто като информация за който се интересува.

ligaeuropa
Регистриран: 11 авг 2021, 02:40

Мнение от ligaeuropa » 12 сеп 2024, 19:24

[BG]Agent_Kowalski написа:Така е, аз не свалям торенти на телефона. Но да кажеш че не става за нищо, не е вярно. Става за доста неща. В колата като съм по 8 часа и слушам музика не ми е нито скорост нито торенти нитоfull hd
Едит:
Всъщност Сега пробвах 720p и си работи без да прекъсва значи до това става. Просто като информация за който се интересува.
Някъде в интернет имаше информация,че дори FullHD иска само 5-6Mbps чак вече за 4К иска над 20Mbps
Но ,ако имаш възможност вземи плана с 20Mbps вместо този с 2Mbps

Изпратено от моят 23090RA98G с помощта на Tapatalk

tsim
Регистриран: 28 ное 2006, 13:04

Мнение от tsim » 13 сеп 2024, 11:15

Остават ми 3 месеца до изтичане на договора с Yettel и вече ми излизат тези предложения:
Изображение
В момента таксата ми е 27,34 лв. Чудя се дали да подновя сега или да изчакам до декември. Почти съм сигурен, че ако подпиша сега, в началото на годината ще индексират таксата.

teleg
Регистриран: 15 авг 2024, 19:34

Мнение от teleg » 13 сеп 2024, 12:17

tsim,
баси яките оферти, чак се радвам че минах скоро на Йетел, дано като ми изтече договора, предложат нещо подобно като твоето

аз бих избрал най-евтината оферта за преподписване, защото дигиталните услуги не са ми важни, а скоростта е напълно достатъчна, поне от това което виждам при теб

Отговори