Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Аз бях при Йетел още от времето на Глобул и после Теленор, сумарно 15 години техен клиент и преди 2 години направих пренос към Виваком заради таксата, всяка година с по 2-3 лева ми я вдигаха и отказваха да ми дадат по-ниска. Тези дни ще отскоча до Йетел да видя дали ще ми предложат този план от 22 лева и ако стане пак ще се преместя. Същата гимнастика я правя и с телевизията и интернета. Явно сега тенденцията е не да задържат старите кленти, които гледат да ги бръснат яко, а да набират нови такива. На мен пък ми е все едно, мисля че и за повечето е така ... отивате в офиса един подпис и сте готови с телефона. За нета и телевизията всички кабели са прекарани по трасето, само сменят рутера и приемниците и готово. В офисите на всичките съм им го казвал това нещо, че е по-изгодно за следващия договор вече да съм при друг и всичките ми казват, за съжаление е така, не зависи от нас.
-
- Регистриран: 15 сеп 2024, 11:40
Здравейте,
Относно плановете за прехвърляне , които предлагат Yettel и А1 - тези по 22 - 24 лв:
Някой може ли да ми каже каква става таксата след изтичане на договора? Предполагам , че не остава същата, а скача рязко, моля някой който вече се е прехвърлил да каже колко точно ще се повиши след двете години?
Благодаря предварително!
Относно плановете за прехвърляне , които предлагат Yettel и А1 - тези по 22 - 24 лв:
Някой може ли да ми каже каква става таксата след изтичане на договора? Предполагам , че не остава същата, а скача рязко, моля някой който вече се е прехвърлил да каже колко точно ще се повиши след двете години?
Благодаря предварително!
Йетел - от 21.99 скача на 31.99. Скоро се пренесох.mikepatton написа:Здравейте,
Благодаря предварително!
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
Zdraveite, pisha vi ot moia Old Fashion Moto G24, v momenta plashtam 40.40 za Unlimited plan Total ot Yettel + 29.99 za Total dopulnitelna karta, tuk cheta che planovete sa za 24lv na mesec, no se uspokoiavam che mi dadoha Xiaomi Redmi 13 za 10lv. ednokratno s vtorata karta.
Pozdravi na vsichki, April mi izticha plana na 40.40 (s indexation), vulrosa mi e, imat li opcia za podnoviavane na po-nisuk plan? Ili oshte e sushtoto polozhenie s iziskvaneto novia plan da e po-visok?
Pozdravi!
Pozdravi na vsichki, April mi izticha plana na 40.40 (s indexation), vulrosa mi e, imat li opcia za podnoviavane na po-nisuk plan? Ili oshte e sushtoto polozhenie s iziskvaneto novia plan da e po-visok?
Pozdravi!
Аз от няколко години вече съм с две сим карти на iPhone и не виждам необходимост да плащам и две такси, предвид че имам предостатъчно интернет и телефония.
Понеже А1 не пожелаха да ми прехвърлят едната карта на предплатен план ( а на мен и двете ми бяха към А1) се наложи да пренеса номера към Yettel. След малко усукване от страна на А1 го пренесоха. Не ми харесаха обаче условията на yettel и вече го пренесох във Vivacom. Към момента съм със два активни номера, като основен ми е този на план а другия го пазя ако някой се сети за него и ме потърси там.
Та, просто си спести едни пари и си направи картата предплатена.
Понеже А1 не пожелаха да ми прехвърлят едната карта на предплатен план ( а на мен и двете ми бяха към А1) се наложи да пренеса номера към Yettel. След малко усукване от страна на А1 го пренесоха. Не ми харесаха обаче условията на yettel и вече го пренесох във Vivacom. Към момента съм със два активни номера, като основен ми е този на план а другия го пазя ако някой се сети за него и ме потърси там.
Та, просто си спести едни пари и си направи картата предплатена.
-
- Регистриран: 15 сеп 2024, 11:40
Благодаря! Предполагам , че засега нямате план за след две години?teleg написа: ↑15 сеп 2024, 12:07Йетел - от 21.99 скача на 31.99. Скоро се пренесох.mikepatton написа:Здравейте,
Благодаря предварително!
mikepatton написа: ↑15 сеп 2024, 20:10Благодаря! Предполагам , че засега нямате план за след две години?teleg написа: ↑15 сеп 2024, 12:07Йетел - от 21.99 скача на 31.99. Скоро се пренесох.mikepatton написа:Здравейте,
Благодаря предварително!
Както са тръгнали - планът след 2 години е да смениш оператора за да получиш скрита оферта при прехвърляне. Ако искаш безсрочен договор, според мен най си струва да погледнеш предплатените планове на Виваком FREE2GO и от друг оператор да отидеш при тях. Или на А1, ако потреблението е по-малко и не ти трябва роуминг, но на тях да се прехвърлиш май не е толкова лесно. И мисля, че прехвърлянките задължително трябва да стават от друг оператор. Обаче нямат VoLTE и двата. Май само Йетел имат на предплатената.
Преподписване
-2 лв остъпка онлайн плащане = 26 лв
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Ъъъ... мое почнат да свалят гащите.
Това изглежда много добре, че и за преподписване. А1, за разлика от Виваком, не искат да им бягат клиентите.DemKol написа:Преподписване