Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
И аз съм от отбора на циганите. От скоро пренесен циганин от Виваком към Йетел.
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят SM-A528B с помощта на Tapatalk
Последна промяна от teleg на 29 сеп 2024, 14:41, променено общо 1 път.
Не,но повечето от тях са на йетел излизат от магазините им с телевизори,после кой го плаща...roboboy1 написа: ↑29 сеп 2024, 13:51Тоест излиза, че всички съфорумници тук, които споделиха че ползват услугите на Йетел, включително и аз, сме цигани, това ли искаш да кажеш?mach написа: ↑27 сеп 2024, 21:24Колкото и да сменяват името и собственика политиката на маркетинг отдела е една и съща от византийско време когато бяха Глобул,след 20г.предплатената още няма call wait за какво говориме само циганите използват техните услугиmikepatton написа: ↑27 сеп 2024, 19:37Някой да има информация какво може да се очаква след продажбата на yettel? Може ли да има подобрение, или по-скоро обратното?
Е не само те,очевидно и служителите
По темата - днес в офис на А1 пред мен предложиха на познат при пренос от друг оператор и налична една, каквато и да е услуга на план към А1 тарифен план за 22 лв. на месец - всичко неограничено, включително скоростта. Първите 3 месца без такса и при плашане онлайн - 2 лв.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Дали обаче скоростта не е неограничена, но със звездички "Максимално достижимата в мрежата скорост е 10 мб/с".Majkal2 написа: ↑02 окт 2024, 16:58По темата - днес в офис на А1 пред мен предложиха на познат при пренос от друг оператор и налична една, каквато и да е услуга на план към А1 тарифен план за 22 лв. на месец - всичко неограничено, включително скоростта. Първите 3 месца без такса и при плашане онлайн - 2 лв.
Аз съм го виждал от първо лице. Ментел.
Е за това ги признавам Ментел винаги може да извади нещо от ръкава където го няма официално,тук Виваком ги няма никъде и за пренос няма нищо специалноMajkal2 написа: ↑02 окт 2024, 16:58По темата - днес в офис на А1 пред мен предложиха на познат при пренос от друг оператор и налична една, каквато и да е услуга на план към А1 тарифен план за 22 лв. на месец - всичко неограничено, включително скоростта. Първите 3 месца без такса и при плашане онлайн - 2 лв.
При мен след 15 дни изтича плана на Виваком. Предлагат ми онлайн само някакви оферти на Unlimited 100 (12x23лв+12x36лв) и Unlimited 200 (12х25лв+12х37лв).defierofodds написа: ↑27 сеп 2024, 09:04Няма причина да не може, аз тъкмо това им казах като ме зарибяваха със "само 50 стотинки по-скъп план" - че според сегашните реалности по-добре да чакам изтичането и да се местя на предплатена за месец към Вива, а после обратно към тях.
Мисля, че все повече хора се усещат и не им минават номерата, така че ще трябва рано или късно да мислят за промяна на стратегията.
При положение, че жена ми има средно месечно потребление от 300 минути и 700 мб, все си мисля, че трябва да има по-добри условия...
Последна промяна от lirexxx на 03 окт 2024, 20:00, променено общо 1 път.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
За тях "по-добри условия" са повече излишни неща. Последния път се наложи да им затворя (По принцип съм супер тактичен и това е голямо изключение да се наложи така крайно да отрежа някого), изобщо не възприемат и си настояват като ботове.lirexxx написа: ↑03 окт 2024, 19:30При мен след 15 дни изтича плана на Виваком. Предлагат ми онлайн само някакви оферти на Unlimited 100 (12x23лв+24x36лв) и Unlimited 200 (12х25лв+12х37лв).defierofodds написа: ↑27 сеп 2024, 09:04Няма причина да не може, аз тъкмо това им казах като ме зарибяваха със "само 50 стотинки по-скъп план" - че според сегашните реалности по-добре да чакам изтичането и да се местя на предплатена за месец към Вива, а после обратно към тях.
Мисля, че все повече хора се усещат и не им минават номерата, така че ще трябва рано или късно да мислят за промяна на стратегията.
При положение, че жена ми има средно месечно потребление от 300 минути и 700 мб, все си мисля, че трябва да има по-добри условия...
Гледам и Вива рекламират актуалните скорости, че били "по две". Да де, ама като гледаме цените, на практика има намаление на скоростите повече от два пъти, а не увеличение. Едно време като бяха новост неограничените планове и Вива бяха "добрите", за 30 лв планът ми беше поне 50 мегабита, а дали не беше и 100, забравих вече.
Вероятно ще изчакам да изтече срока и ще я прехвърля на предпатена карта към А1, а после ще го мисля... Но ще мина тези дни през офис на Виваком. Може би ако разберат, че ще си ходя, ще предложат нещо около 20 лв... в предвид потреблението.
Нищо няма да ти предложат Вивата, те изпростяха тотално по ред причини