Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
Re: Скрити планове за ТВ и Нет - частни лица
ако си абонат на А1, офртата я има за 9.90 300 мгбс за целия период на договор, а за 6 лева е 75 мгбс ...има си го това нещо
-
- Регистриран: 02 яну 2005, 21:12
С други думи както винаги е до магазин и служител, и в The Mall и в кварталните магазини в София при запитване отговарят това са офертите ни от каталога друго не предлагаме, да живеят " скритите " оферти и кожодерските цени за всички останали!
Не е оферта за 100 мегабита. Мои възрастни роднини в Северозападна България използват домашен интернет към А1, само че в техния областен град инфраструктурата е наследството на Близу с Доксиса и модемите, та в офис са им предложили на роднините ми 50 мегабита за 6 лева. Щом там в онзи регион го предлагат, значи и в София и другите градове трябва да се предлага. Разликата е че в другите областни градове ще е оптика, а не коаксиал.
за 300 мбс си е и 200 ъплоуд. Има си я в магазините тази оферта.
-
- Регистриран: 02 яну 2005, 21:12
Има си я, 27.99 само за нет без друга услуга е посмешище, при 600/400 + ЕОН +- Диема при Вива
-
- Регистриран: 28 дек 2018, 09:24
Здравейте!
Имате ли наблюдения, дали А1 от този месец отказват да анексират все още неизтекли договори? Защото в сайта до миналата седмица ми излизаше за преподписване на услуга НЕТ и услуги НЕТ и ТВ "запазване на същите условия за нов срок от 24 месеца", сега го няма. И във видео магазина ми го отказаха...
Имате ли наблюдения, дали А1 от този месец отказват да анексират все още неизтекли договори? Защото в сайта до миналата седмица ми излизаше за преподписване на услуга НЕТ и услуги НЕТ и ТВ "запазване на същите условия за нов срок от 24 месеца", сега го няма. И във видео магазина ми го отказаха...
на мен ми излиза преподписване на съществуващи условия
-
- Регистриран: 28 дек 2018, 09:24
Досега бях на Нет75, но А1 отказаха да ми го подновят пак (нито с анекс, нито с преподписване по сегашната му цена, вече не им се предлагало в портфолиото...). Предложиха ми само Нет100. Трябва да има и 1 лв. отстъпка при плащане онлайн, ще видим на следващата фактура.
За информация за уж "актуалните" планове, прилагам извадка от договора:
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
А на каква такса си в момента?lyulin9999 написа: ↑12 окт 2024, 09:10Досега бях на Нет75, но А1 отказаха да ми го подновят пак (нито с анекс, нито с преподписване по сегашната му цена, вече не им се предлагало в портфолиото...). Предложиха ми само Нет100. Трябва да има и 1 лв. отстъпка при плащане онлайн, ще видим на следващата фактура.