Edit: Аз съм го активирал с номер от А1Dear customer, calls to Bulgaria are temporary unavailable in our app. We are sorry for the inconvenience. We are trying to fix it as soon as possible.
TELZ- разговаряй в роуминг на ниски цени!
Re: TELZ- разговаряй в роуминг на ниски цени!
Писах им и Марийчето ми отговори
Последна промяна от mobi123 на 18 окт 2024, 15:00, променено общо 1 път.
"Hello, still investigating, hope will find a solution soon. Sorry for the inconvenience."
Засега дават някакви надежди ...
ПП Опасявам се, че си нямат и идея, какво може да направи наш оператор в любовта си към потребителите
Засега дават някакви надежди ...
ПП Опасявам се, че си нямат и идея, какво може да направи наш оператор в любовта си към потребителите
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Парите са си в приложението, в акаунта на сайта пишеше, че минала давност. Ако не бъркам, не можех да набирам през данни ... Както и да е Telz е доста по-добро, стига да работеше.
@mobi123 Щом сте от А1, звучи успокоително
@mobi123 Щом сте от А1, звучи успокоително
Пуснах им по мейла предложението да разследват възможността, че българските мобилни оператори нарочно им блокират обажданията.
Отговориха ми, че ще го имат предвид.
Отговориха ми, че ще го имат предвид.
Услугата отново работи нормално.
От утре почти двойно увеличение към БГ фиксирани от $0.017 на $0.029 - може би не им излиза сметката заради 0700 номерата - аз основно за това го ползвам. Мобилните на $0.019.
От утре почти двойно увеличение към БГ фиксирани от $0.017 на $0.029 - може би не им излиза сметката заради 0700 номерата - аз основно за това го ползвам. Мобилните на $0.019.
Подтвърждавам, TELZ отново проработи и на четирите ми андроид устройства (3 телефона + таблет). Написах им благодарствено писмо.
P.S. Поскъпването на услугите на TELZ възприемам спокойно, докато постоянните "индексации" на трите ни родни оператора ме вбесяват, ама няма на как, ще ги търпим.
Пародокс! Не знам за други държави, където да таксуват повече към стационарни, отколкото към мобилни. След толкова години, как все още има хора, които не знаят за https://app.0700bezplatnite.com/ ? Случва ми няколко пъти в годината да звъня на 0700 и това приложение ме спасява да плащам излишни пари.
На Електрохолд(ЧЕЗ) никога не се е знаел нормален телефон. Иначе наистина е много удобно,, аз ползвам приложението за 0700