Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Виждам в сайта на А1, че плана Unlimited M, вече се предлага официално на скорост 300 mbps, с отстъпка за първите три месеца - неограничена скорост и 1/2 такса. Въпреки, че таксата е 43 лв., две select услуги за целия срок на договора си заслужава според мен.
Някой има ли информация какви оферти ще дават за преподписване в офисите, като скрити планове.
Някой има ли информация какви оферти ще дават за преподписване в офисите, като скрити планове.
Проблем е. Изчакай да ти изтече договора. След това A1 ще имат да ти дават пари, защото се предплаща 1 месечна такса, но трябва да си ги поискаш.insp1r3 написа: ↑07 ное 2024, 06:57Благодаря! А проблем ли е, че в момента ми остава по-малко от месец до изтичане на настоящия ми договор?krasimir11 написа: ↑06 ное 2024, 22:06Може, разбира се, аз така направих. От почти 40лв такса, прехвърлих на ваучер на виваком, изчаках 1 месец и се върнах на а1. Тогава го има предложението за 24,99лв и още 2лв отстъпка при онлай плащане. Успех!insp1r3 написа: ↑06 ное 2024, 18:56Здравейте! Абонат съм на А1, като договорът ми изтича скоро. Както може да се предположи, офертата която ми направиха е далеч от привлекателна, въпреки че съм техен абонат от 18 години.
В този ред на мисли, знам че миналата година имаше врътка, където можеше да се прехвърлиш на ваучер на Виваком (с цел запазване на номера) и след това веднага да се прехвърлиш обратно към А1. Съответно искам да попитам дали това все още е възможно и ако да - какви са стъпките (никога досега не съм прехвърлял телефонен номер).
Също така, защо трябва да се изчака месец пред новото прехвърляне?
И не на последно място, кои са най-изгодните предложения за Виваком ваучер?
Законово изискване е да се изчака 1 месец или да се зареди 10лв, тогава първото изискване отпада, за да се пренесе вече пренесен номер отново.
Data SIM плановете нямат роуминг, защото те са един вид домашен интернет.sonaki написа: ↑06 ное 2024, 22:16На A1 каква е най тънката оферта в момента за Data карта, че искам да сложа на колата. Като прехвърлях телефоните от Yettel на A1 на плана Special Unlimited (или нещо такова) за 21.99 лв с отстъпката при плащане през А1 ми предлагаха карта вързана към основната за интернет за някаква сума (+5-6 лв отгоре, вече не помня точно), но ми казаха, че ще работи само в Бъглария, а на мен ми трябва и за Румъния например. Иначе сега все пускам хот спот и като слезеш и се качваш си е играчка.
Аз имах такава карта преди 2-3 години и съм я ползвал в ЕС. Тези дето са по 12-13 лв. ако имаш и друга услуга при тях
Имам дата сим. 6гб в роуминг има
Здравейте. Този месец трябва да преподписвам с йеттел. Плащам около 35лв на месец за 100мб скорост интернет, който ми трябва за работата. Някакви идеи, как да си намаля таксата и да увелича скоростта интернета? При Виваком имам "задължение" от 2014 за невърнат рутер. И ми предлагат дори по-скъп план от този на йеттел....
A1 за 22лв за пренесен номер
В момента при Виваком не си струва нито да си настоящ, нито нов абонат. При твоето положение най-логично е да пробваш първо с Йетел да ти предложат някой от плановете им за нови абонати при прехвърляне, казвайки им че от А1 ти предлагат този план за 22 лева и 50 мегабита скорост. Ако не се съгласят, директно си пренасяй номера в А1! Таксата ще можеш да я намалиш със сигурност, но за скоростта е под въпрос. При всички положения повече от 25 - 30 лева няма да плащаш за 100 мегабита скорост.grim12 написа: ↑08 ное 2024, 11:03Здравейте. Този месец трябва да преподписвам с йеттел. Плащам около 35лв на месец за 100мб скорост интернет, който ми трябва за работата. Някакви идеи, как да си намаля таксата и да увелича скоростта интернета? При Виваком имам "задължение" от 2014 за невърнат рутер. И ми предлагат дори по-скъп план от този на йеттел....
Вивата ме убиват с тия 10гб на ден, просто продъшажват да тъпеят с това