Зареждаш 10лв и след една седмица отново обратно
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 18 ное 2024, 11:51
Оферта за пренос на номер
Здравейте!
Имам договор, които изтича на 5.12.2024 г. към А1. Какви оферти се предлагат от Yettel и Vivacom за пренос?
Имам договор, които изтича на 5.12.2024 г. към А1. Какви оферти се предлагат от Yettel и Vivacom за пренос?
Re: Оферта за пренос на номер
Здравей! Ако искаш, опитай първо да преговориш условията с А1, като им кажеш че от друг оператор ти предлагат за 21.99 лв. всичко неограничено! Ако ти го предложат и на теб, ще е чудесно и си оставаш на А1. В случай че се заинатят, директно се местиш към Йетел. Онези Виваком ги забравяш. Нито офертите им за лоялни клиенти са изгодни, нито тези за нови абонати при прехвърляне. Да не говорим че и мобилните им услуги са трагедия на доста места. А това където само при тях има ограничение от 10 GB на ден за безкрайния интернет е пълна пародия.Nikolova24 написа: ↑18 ное 2024, 11:54Здравейте!
Тъй като доста се коментираше че при много европейски мобилни оператори всичко e free за малко пари,мога да ви кажа че при нашите съседи сърбите не е така,там има неограчени разговори само в собствената мрежа на оператора и то с postpaid!
Здравейте , договорът ми към йетел изтича на 2 януари и ме интересува какво е най-редно да направя ? Да отида в А1 и да говоря за прехвърляне на някаква далавера или на йетел Total Unlimited 23.99 специална оферта , която ми излиза в профила ?
Към днешна дата договорът ми е за 21.99 към йетел
Ако си на неограничените,и цената няма да се вдигне след изтичане,най-добре стой на безсрочен договор.slavista написа: ↑24 ное 2024, 13:17Здравейте , договорът ми към йетел изтича на 2 януари и ме интересува какво е най-редно да направя ? Да отида в А1 и да говоря за прехвърляне на някаква далавера или на йетел Total Unlimited 23.99 специална оферта , която ми излиза в профила ?
Как не си бил индексиран за две години...това 22 е било преди две години...
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Преди около 2 години бях предподписал на скрит план А1 Unlimited 21 Plus, предподписвал съм анекс и условията се запазиха. Обаче наскоро минах на 5Г телефон и се оказа, че нямам тази услуга. А1 не бяха ли активирали 5G за всичките си клиенти?
Виж дали нямаш безплатен пакет за активация на 5g в My A1. Неограничено 5g имаше само за определен период, сега най-вероятно ще е само определени мегабайти на месец.
Като цяло на 4g ти е напълно достатъчно за всичко. Над 100-200 мегабита държи постоянно. И няма никакъв смисъл дa преподписваш за повече.
С анекс на 25 лв ли си или са ти предложили нещо по-добро? И имаш ли някакви услуги селект?
Като цяло на 4g ти е напълно достатъчно за всичко. Над 100-200 мегабита държи постоянно. И няма никакъв смисъл дa преподписваш за повече.
С анекс на 25 лв ли си или са ти предложили нещо по-добро? И имаш ли някакви услуги селект?
Здравейте,
Бих искал да се допитам до вас относно моята ситуация.
На А1 съм като освен мобилен номер (Unlimited Special Plus 21 договорът ми изтича след 2 седмици), плащам и за сателитна телевизия в провинцията (Ловешка област).
След като проведох един дълъг разговор със операторка на А1, стигнах до заключението, че не искам да преподписвам нов договор и тя предложи анекс. Замислих се, обаче и него отказах в последствие. Въпреки това, получих известие за въпросния анекс, който не подписах в срок от 24ч. Съответно, договорът ще бъде изпратен с куриер и следващата ми сметка ще е с 5лв отгоре заради доставката, въпреки че изрично отказах.
Виждам, че някои хора не са доволни от услугите на Виваком, но в случая, когато съм в провинцията, Йетел и Виваком имат по-добро покритие от А1. Имам възможността да работя хибридно и обмислям как някои дни бих искал да работя от вилата. За целта обаче е нужен интернет, който не би бил достатъчно бърз ако е само на карта. Виваком не предлагат интернет по кабел до въпросния адрес в област Ловеч. До Йетел все още не съм ходил, за да попитам.
Ще се радвам да чуя мнението Ви!
Бих искал да се допитам до вас относно моята ситуация.
На А1 съм като освен мобилен номер (Unlimited Special Plus 21 договорът ми изтича след 2 седмици), плащам и за сателитна телевизия в провинцията (Ловешка област).
След като проведох един дълъг разговор със операторка на А1, стигнах до заключението, че не искам да преподписвам нов договор и тя предложи анекс. Замислих се, обаче и него отказах в последствие. Въпреки това, получих известие за въпросния анекс, който не подписах в срок от 24ч. Съответно, договорът ще бъде изпратен с куриер и следващата ми сметка ще е с 5лв отгоре заради доставката, въпреки че изрично отказах.
Виждам, че някои хора не са доволни от услугите на Виваком, но в случая, когато съм в провинцията, Йетел и Виваком имат по-добро покритие от А1. Имам възможността да работя хибридно и обмислям как някои дни бих искал да работя от вилата. За целта обаче е нужен интернет, който не би бил достатъчно бърз ако е само на карта. Виваком не предлагат интернет по кабел до въпросния адрес в област Ловеч. До Йетел все още не съм ходил, за да попитам.
Ще се радвам да чуя мнението Ви!