Ще си зимам HP iPAQ rw6815

pappy
Регистриран: 03 ное 2006, 20:43

Ще си зимам HP iPAQ rw6815

Мнение от pappy » 14 сеп 2007, 19:36

този телефон събира у себеси сичко което ми трябва и реших че Ще си зема HP iPAQ rw6815 но преди това пускам тази тема да попитам хората които имам такиви компове с функция телефон да напишат нещо.Какво им харесва и какво не.Благодаря предварително

artman
Регистриран: 23 апр 2004, 19:03

Re: Ще си зимам HP iPAQ rw6815

Мнение от artman » 15 сеп 2007, 16:57

Да,телефона е много добър и предлага много неща.Добре си се насочил.Но за да вземеш
такъв телефон трябва и да познаваш добре този тип операционна система за да може да го използваш на 100%.Ползвах подобен тип устройства и бях много доволен.Не знам какво точно те интересува,но софтуера му ти предлага наистина много стига да си качиш необходимите програми.Филми,музика и още много глезотийки.Имах зъб на един собственик на заведение и направих това:
качих си програма ремоут контрол и му изгасих няколко пъти телевизора в заведението.Вследствие на което Тв беше сменено с новозакупено:).Е,не ти препоръчвам да се шегуваш така,просто казвам,че този тип апарати предлагат мнооого.Звука на апарата е много добър и силен,батерията също е добра,дисплея е перфектен.Много по-добре е да пишеш смс-и или имейли чрез писалката.Пиши какво те интересува по-конкретно.

pappy
Регистриран: 03 ное 2006, 20:43

Мнение от pappy » 16 сеп 2007, 14:09

Здравей.
Аз съм с нокия 6630 стар модел но е перфекния смарт телефон, но вече ми се струва че трябва да си зема друг и се засилих към този модел с луиндолс мобиле точно затова го избрах.Телефона ме радва много работил съм с други PDA с писалка и е голям кеф :D.Искам да те питам колко време тържи батерията.Камерата как е и какво има в кутията.

artman
Регистриран: 23 апр 2004, 19:03

Мнение от artman » 18 сеп 2007, 13:19

Колко държи една батерия зависи от начина по-който се ползва един телефон,смартфон или пда.Ако го ползваш постоянно ще го зареждаш всеки ден.Иначе при 20-30 мин.разговори на ден,по-час радио и мп3,малко интернет и игри-около 3 дни.Игрите и филмите най-бързо изтощават батерията.Използвай слушалки защото през спийкърите батерията пада по-бързо.
Камерата е добра,но все пак не е като на фотоапарат.Колкото до това какво има в кутията-всичко зависи от доставчика.

Отговори