Кой оператор е с най-добър интернет сайт?

tolian
Регистриран: 16 авг 2007, 11:53

Кой оператор е с най-добър интернет сайт?

Мнение от tolian » 08 фев 2008, 14:28

Здравейте съфорумници!

Интересно ми какво мислите по въпроса "Кой оператор е с най-добър интернет сайт?". Като давате оценката си обърнете внимание на неща като структура, намира ли се лесно търсената информация, дизайн, актуалност и др.

Моята класация:
1. Глобул
2. М-Тел
3. Вивател

Като цяло всички оператори трябва да поработят по сайтовете си. Май много търсене на информация ми отне сайта на Вивател, който е изключително зле структуриран, следван от този на М-Тел. Интереснен факт, е че нито един оператор няма онлайн магазин. Ключова услуга като "online self customer sevice", т.е. цялостно управления на абонамента липсва изцяло (тук не говоря за неща като смс изпращане или е-фактура; малко изключение е М-Тел, който позволява включването на някоя друга услуга като например email2sms). Това от мен.
Включете се и Вие и кажета какво "куца" и какво желаете да видите на сайта на Вашия оператор.

Лек и успешен ден!

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Кой оператор е с най-добър интернет сайт?

Мнение от centur » 08 фев 2008, 16:58

На M-Tel е по-добре направен, малко менютата са объркващи, но като свикнеш е лесно.
Глобул нещо не ми харесва с тези ограничения: да си само техен абонат + да плащаш за SMS с код за активация , да имаш еди колко си кредит в картата или ако си на абонамент да не са ти спрели картата заради неплатена сметка...
Вивател най-зле от другите - вдясно едни опции , вляво други , цветовете на страницата им са дразнещи за окото, до сега не знам да имат SMS-и през интернет както другите 2 оператора.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

fish_bone
Регистриран: 20 авг 2004, 22:00

Мнение от fish_bone » 08 фев 2008, 17:05

1. M Tel
2. Glo Bul
3. Vivatel

Много подробна информация се дава в сайта на М Тел за потреблението, като това не е за сметка на хартиената разпечатка (Гло Бул). Добре е структуриран и е достъпен за всички без изклучение. Бързо се получава отговор на мейла, ако има въпроси към тях. Глобулския също не е зле, но както вече споменах - имат някои ограничения за ползване.
Вивателския го ползвам служебно, но е тотално мазало там.

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Мнение от Andre N.B. » 08 фев 2008, 17:12

1. Mtel
2. Globul
3. Vivatel

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 08 фев 2008, 17:31

Интересна тема си повдигнал.
За мен лично единствено сайта на Глобул ми харесва-нещата са ясно и добре структурирани,информацията която търсиш е доста лесна за намиране.
Сайта на Вивател има доста трески за дялане,особено като естетическо оформление,но като структура горе долу става.
За сайта на Мтел или добро или нищо-приятен за окото,но дотук...излючително зле структириран и нефункционален.Я отворете началната страница и се опитайте да намерите информация за абонаментните им планове.Та това е основното,което ще искат да видят потребителите! Ами ако за първи път посещавате страницата им как ще се ориентирате въобще за основните им услуги и цени?
Та моята класация е:
1.Глобул
2.Вивател
3.Мтел

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 08 фев 2008, 17:40

Сайта на Глобул е най-добре направен - всичко се намира бързо и лесно.
Точно по обратният начин седят нещата с М-тел - това е един от най-зле структурираните сайтове, които съм виждал! За съжаление и Вивател са горе-долу като тях.

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 08 фев 2008, 18:07

Паяче, честити модераторски права!
Вече сме колеги, аз също съм модератор в тази секция. :)
В коя друга секция си модератор?

scenic
Регистриран: 16 май 2007, 18:59

Мнение от scenic » 08 фев 2008, 18:12

1.Мтел
2.Глобул
3.Вивател
Pixel 8

Отговори