Глобул - "лична оферта" - СМЕХ!

fenato
Регистриран: 02 яну 2006, 17:59

Глобул - "лична оферта" - СМЕХ!

Мнение от fenato » 30 май 2008, 18:49

Получявам вчера писмо лично, ама личнооо подписано от мениджъра на програмата "заедно". В него толкова любезно се казва, че заради това, че съм абонат над 4 години ми благодарят за лоялността и затова ми се предлага ЛИЧНА ОФЕРТА с максималните привилегии за един абонат. И сега изненадата...предлагат ми глобул смарт груп с 500 мин. отгоре, но само за първата половина за новия договор, което е както се сещате 1 към 1 с офертата за всички останали, без разлика....и ЦЕЛИ 8 модела телефони на ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗГОДНА ЦЕНА...пример - самсунг Л 170 за 329лв за тези, които са над 4 години абонати...а сега познайте колко струва този телефон за един нов абонат на глобул.... :-)))))

Andre N.B.
Регистриран: 10 авг 2004, 21:06

Re: Глобул -

Мнение от Andre N.B. » 30 май 2008, 18:53

I az poluchis podobna oferta, ako ne i sushtata. i se qdosah dosta, ama nali shte se mestq i se uspokoih ....

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 30 май 2008, 19:18

Глобул продължават да мислят клиентите си за телета за съжаление - съжалявам всеки,който ползва услугите на този гръцки оператор .. не че другите са цвете за мирисане,но поне като те лъжат те гледат в очите и си го казват директно ..

SX®1000
Регистриран: 15 мар 2008, 22:05

Мнение от SX®1000 » 30 май 2008, 19:21

Яка оферта е .. хаха
на мен 3-те тяхни карти са ми в портфейла, там чакам да снесат :-)

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 30 май 2008, 19:42

Много добре *fenato
И моето мнение е подобно за тях (ГлоБул).
И аз моята карта си я нося в джоба, с надеждата да дочакам "новото предстои".
Не сам я заебал досега, защото номера е добър.
Наистина ГлоБул надминаха и М-тел по наглост. За М-тел....., нещата не са толкова зле, НО ГлоБул...... СА СИ ЕБ*ЛИ МАЙ**ТА.
Много са ми противни, дори от самия старт на оператора, и съжалявам че им ползвах телефонията към 15 месеца. НОооооо, така готено си прекратих договора.
Останах с чуство че много ги боли когато абонат им "избяга".
Ако питаш мен, не си спираи картата, а мини към М-тел на Прима :-))))
По-болезнено ще им е ;-))))

flow
Регистриран: 22 май 2005, 12:40

Мнение от flow » 30 май 2008, 21:12

Ако питаш тук един от модераторите - това си е много яка оферта! :))))
И на мен така ми отправиха невероятно примамливата оферта, понеже съм абонат откакто Глобул съществува, да си взема едно телефонче вместо за 90, за 60 лева. Кой знае защо се почувствах недооценена :))
Броя дните до 21-ви ноември, когато ми изтича договорът...междувременно се опитвам да пробутам картата на някой близък, но никой я не ще.

doktor4e_to
Регистриран: 17 апр 2006, 21:53

Горките.....

Мнение от doktor4e_to » 30 май 2008, 21:31

А бе незнам, но според мен не е нужно да пускат такива издухани оферти...ако въобще могат да се нарекат така!

По добре е да си мълчат и да си траят, отколкото да се излагат по този начин!

Аз съм от доста време с тях и също така са ми предлагали такива залъгалки, дори са ми се обаждали лично по телефона.....но аз съм си решавал винаги как и какво да си използвам от това, което те предлагат!

Засега ще си стоя при тях, че много от роднините ми....ако не и всичките са на Глобул! Ако бяха на Вива, може би щяхме да сме си много по-добре....ама на как да ги убедя > просто не става!

Здраве да е!!!

edc
Регистриран: 27 авг 2006, 13:29

Мнение от edc » 30 май 2008, 23:09

Capo_69 обясни ми с коя точно оферта мтел превъзхожда глобул.Изказваш се много категорично,а нямаш факти.Не се напъвай да мислиш за такава оферта, защото ги знам мн по-добре от теб, както тези на мтел,така и тези на глобул и вивател.Мтел може да ти е по-изгоден само,ако цялото ти семейство е на тях.Мн мразя да се изказват неподготвени индивиди по различни теми.А самата тема също не е мн добра, защото fenato няма как да се предложат 4 милиона идндивидуални оферти и това всеки човек с нормален мозък може да го осмисли (ако разбира се си такъв ).

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: Горките.....

Мнение от РПГ - Sage » 30 май 2008, 23:14

Аз тая работа отдавна я направих :) Подарявах на тоя-оня карти с ваучери и сега (с 2-3 изключения) всички роднини са ми на Вивател.

vatanasov
Регистриран: 07 мар 2005, 19:13

Мнение от vatanasov » 30 май 2008, 23:17

Абе хора как не Ви омръзна с тия глупости ? Превърнахте тоя форум в помийната яма на клубовете в dir.bg ,които никой не чете. Престанете с вашата помийна война и глупости на кой му откраднали 3 безплатни минути или му "надули" сметката с еди колко си стотинки. Искам тук да чета интелигентни мнения на компетентни хора за мобилни технологии,апарати или услуги,а не непрестанни помии на едни и същи хора " с позиция" по всичко. И "даровете" по програма "Заедно" се определят взависимост от средномесечното Ви потребление. Ако то е за 5 лв. няма как да получите подарък за 100лв. Икономика. На мене ми подариха Нокиа 6300 по тая програма ама за разлика от Вас си чеша езика по телефона,а не тук.Иначе,кервана си върви кучето си лае. може да си пишете некомпетентните глупости колкото искате...Ако работитеповечко ще можете да си плащата сметките и да сте по-малко нервнички.

Отговори