Samsung i900 Omnia или HTC Touch HD
Samsung i900 Omnia или HTC Touch HD
Бих желал да ми препоръчате кой гсм според вас е по-добър? :)
Re: Samsung i900 Omnia или HTC Touch HD
Хм много интересна тема браво. С голям интерес ще я следя. Лично аз нямам наблюдения и не мога да коментирам. Може би това което гледах като клипчета и на двата тела повече ме грабна HTC-то (не съм сравнявал дори и параметрите им).
Имам само две ръце, иначе щях с 10 да гласувам за HD :))))))))))))))))))))))))))))))
Според мен е по-добър във всяко отношение!
Според мен е по-добър във всяко отношение!
HD ще е по-добрия телефон , значително по-голям дисплей с 4 пъти по-висока резолюция , много повече рам , 3,5 аудио жак , по-добър интерфейс ...
Вероятно предимството на Омниата ще е при камерата .
Но и ценовата разлика между двата телефона в момента е доста голяма .
Вероятно предимството на Омниата ще е при камерата .
Но и ценовата разлика между двата телефона в момента е доста голяма .
Li4no az si haresvam HTC :) MNOGO !!! Spored men tozi telefon 6te promeni izcqlo bydi6tite koncepcii za Novite GSMi.
Определено, НТС е фаворит , имала съм и Омниа, в момента човъркам НТС-то, не виждам база за сравнение освен светкавицата, която мен лично , слабо ме интересува!
Хм, бях пуснал такава тема, ама нещо не мога да я открия..
Иначе бих предпочел Omnia:
- заради по-добрите материали и изработка
- по-добрият процесор
- повече вградена памет
- по-добра камера
- вграден фабрично DivX/XviD плейър
- по-добра батерия
Разбира се този сблъсък е нещо от сорта на "10-та по Рихтер", защото става въпрос за двете най-добри pocketPC на пазара в момента..
Иначе бих предпочел Omnia:
- заради по-добрите материали и изработка
- по-добрият процесор
- повече вградена памет
- по-добра камера
- вграден фабрично DivX/XviD плейър
- по-добра батерия
Разбира се този сблъсък е нещо от сорта на "10-та по Рихтер", защото става въпрос за двете най-добри pocketPC на пазара в момента..
HTC e с по добрите материали и изработка :) Също така НТС е с по добра бързина, независимо от процесора. Според мен камерата на Омниа не е толкова добра, колкото се говори. Когато си купуваш подобен клас устройство, едва ли е най-важен DivX/XviD плейъра. Батерията също е много съмнителна, като направя тест ще пиша, но за сега По издържливо се очертава НТС, от снощи при непрекъснато човъркане, не съм успяла да изхабя фабричния зарят все още е на 1 черта.
Това че честота на процесора е по-висока не означава , че процесора е по-добър , защото говорим за съвсем различни архитектури. Дори мисля че предимството е в обратна посока. Също така по-големия капацитетът на батерията , не означава задължително по-дълъг живот (процесорите на Marvell не са много енергоефективни) . Вградения плеар е несериозно да се нарече предимство .
Като го гледам този HTC Touch HD много се радвам, че вече стават популярни pocket pc-тата, които нямат хардуерни бутони за контрол, като него, като Samsung Omnia, като iPhone и др. Това стимулира разработчиците на игри да създават игри, които могат се контролират само от touchscreen. Отначало се притеснявах че с моята Omnia няма да мога да играя доста игри, но си инсталирах Asphalt 4 HD и си я управлявам доста удобно от touchscreen-a :)
P.S. Гласувам за SAMSUNG SGH-I900 OMNIA :)
P.S. Гласувам за SAMSUNG SGH-I900 OMNIA :)