SMS-има ли почва у нас?
SMS-има ли почва у нас?
Интересно ми е изпращате ли sms-и и колко? Аз изпращам само по празниците, и за някой повод.
Iphone 15 Pro Max
Re: SMS-има ли почва у нас?
Защо пък да няма почва? Някой неща не могат да се кажат - те трябва да се напишат и прочетат :)
ОООО РАЗБИРА СЕ !!! СМС-чето има доста предимства пред нормалния разговор. Като за начало цената - представи си, че си на ваучер примерно с оставащи 20 стотинки и спешно трябва да кажеш на някои 2-3 думи:) Освен това СМС-чето си притежава един уникален чар, при различни любовни терзания например е в пъти по удачно да щракаш по клавишите, отколкото да чуеш един конкретен глас:). С 2-3-4 думи - СМС-чето отдавна щеше да е пропуснато при новите модели телефони ако не се използваше. Аз лично пиша по около 10-на смс-а на седмица.
Немога да си представя телефон без поддръжка на СМС. Не, че използвам телефона си като телефон ( сещатете се - музика, снимки, игри, интернет... ), но в рядкото случеи в които телефона ми се превръща в такъв използвам предимно СМС.
Изпращам що да не,нали са на цена 1ст. До всички мрежи)
Използвам СМС-и само през wadja.com и през mtel.bg :)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Честно казано, в последните месеци почти не пиша SMS. Както автора на темата, и аз пиша доста SMS по празници. По принцип до скоро пусках и за рождени дни, но вече предпочитам да се обадя или да намеря човека по скайпа.
Лятото имахме другарска среща и там изплющях към 50-на, но това е инцидентно :)
Във всеки случай, 200 или 300 на месец едва ли ще ми потрябват някога. Още по-малко до... "приятел" (ЕДИН) :)))
Лятото имахме другарска среща и там изплющях към 50-на, но това е инцидентно :)
Във всеки случай, 200 или 300 на месец едва ли ще ми потрябват някога. Още по-малко до... "приятел" (ЕДИН) :)))
също и през jaxtr.com :)
Чакайте бе, момчета, ако не бяха SMS съобщенията, как щяха да се изхранват продуцентите на риалити шоута като ББ, Dancing Stars, Хората с три уши и т.н?
Не мисля, че темата има смисъл, разбира се, че има смисъл от SMS.
Не мисля, че темата има смисъл, разбира се, че има смисъл от SMS.
На световно ниво SMSa е много популярна услуга у нас малко поизостава. На мен ми се връзват към 40-50 SMSa(от телефона) на месец.