Слънце грее, дъжд вали - "Вивател" дълбоко спи :-(
Слънце грее, дъжд вали - "Вивател" дълбоко спи :-(
Клиент съм на "Вивател" още от старта им през 2005 г. - първоначално с предплатена карта, от 2006 г. - с "Бонуси безкрай", а от 2007 г. - на договор.
Бях им най-големия симпатизант, но отскоро "Вивател" започнаха да копират най-лошото от конкуренцията, вместо да продължат да бъдат флагман в цивилизованото отношение към клиентите си - до преди няколко месеца не беше възможно стари абонати да преминават на абонаментен план "Симпатия", липсва програма за лоялни клиенти, подобна на "Заедно" или "М-тел клуб"...
Но върхът на сладоледа е, че от тази седмица "М-тел" започна да предлага следната оферта http://mtel.bg/blackberrystorm/promo.html (да, правилно сте прочели - при подписване на двугодишен договор не се заплаща цената на телефона - отиваш, подписваш договора и си вземаш телефона), при това от нея могат да се възползват САМО абонати, които вече са сключили договор с "М-тел". От 20.03.2009 г. пък "Глобул" пък започват да предлагат "Айфон", и то при какви условия само - http://www.globul.bg/bg/iphone_programs.html (с най-изгодната оферта за мобилен интернет заедно с гласова услуга, предлагана досега в България).
А "Вива" какво прави през това време? СПИ! Ама толкова дълбоко спи, че даже не забелязва как конкуренцията вече предлага по-добри оферти.
Какво пречи например пакетите за мобилен интернет над 300 мв също да могат да се закупуват като допълнение към гласовата услуга? Кога ще започнете да се отнасяте с уважение към старите си абонати и да може при преподписване на договора да закупуваме телефон поне на същата цена, на която се предлага на нови абонати, а не по-скъпо? Защо не пуснете оферта, подобна на тези на "М-тел" и "Глобул" - хубав смартфон с тарифен план, включващ много минути и смс към мрежата или дори към всички мрежи и поне 500 мв мобилен интернет?
Е, щом предпочитате така - спете, аз ще изчакам до края на годината и ако нещата не се променят - пренасям си вивателския номер към "Глобул" и си купувам "Айфон" - така те ще имат в мое лице двама абоната (защото имам вече една карта от корпоративна група, с невероятно добри условия), а вие - един разочарован бивш клиент :-Р
Бях им най-големия симпатизант, но отскоро "Вивател" започнаха да копират най-лошото от конкуренцията, вместо да продължат да бъдат флагман в цивилизованото отношение към клиентите си - до преди няколко месеца не беше възможно стари абонати да преминават на абонаментен план "Симпатия", липсва програма за лоялни клиенти, подобна на "Заедно" или "М-тел клуб"...
Но върхът на сладоледа е, че от тази седмица "М-тел" започна да предлага следната оферта http://mtel.bg/blackberrystorm/promo.html (да, правилно сте прочели - при подписване на двугодишен договор не се заплаща цената на телефона - отиваш, подписваш договора и си вземаш телефона), при това от нея могат да се възползват САМО абонати, които вече са сключили договор с "М-тел". От 20.03.2009 г. пък "Глобул" пък започват да предлагат "Айфон", и то при какви условия само - http://www.globul.bg/bg/iphone_programs.html (с най-изгодната оферта за мобилен интернет заедно с гласова услуга, предлагана досега в България).
А "Вива" какво прави през това време? СПИ! Ама толкова дълбоко спи, че даже не забелязва как конкуренцията вече предлага по-добри оферти.
Какво пречи например пакетите за мобилен интернет над 300 мв също да могат да се закупуват като допълнение към гласовата услуга? Кога ще започнете да се отнасяте с уважение към старите си абонати и да може при преподписване на договора да закупуваме телефон поне на същата цена, на която се предлага на нови абонати, а не по-скъпо? Защо не пуснете оферта, подобна на тези на "М-тел" и "Глобул" - хубав смартфон с тарифен план, включващ много минути и смс към мрежата или дори към всички мрежи и поне 500 мв мобилен интернет?
Е, щом предпочитате така - спете, аз ще изчакам до края на годината и ако нещата не се променят - пренасям си вивателския номер към "Глобул" и си купувам "Айфон" - така те ще имат в мое лице двама абоната (защото имам вече една карта от корпоративна група, с невероятно добри условия), а вие - един разочарован бивш клиент :-Р
Re: Слънце грее, дъжд вали -
не спят дълбоко
новият пакет айде го направиха на отчитане 60 секунди
новият пакет айде го направиха на отчитане 60 секунди
ей много прости хора немам думички вече...хахаха
поредният много прост във форума....
Aslane...kak ще е без пари Блак Блака като таксата на месец е 80лева????
за две години по 80 лева колко прай..
мисля че е 2000 лева...тъй че плащаш си го тела яко...
Vivata са най напред това че ти неможе да го разбереш...си е твой проблем
Aslane...kak ще е без пари Блак Блака като таксата на месец е 80лева????
за две години по 80 лева колко прай..
мисля че е 2000 лева...тъй че плащаш си го тела яко...
Vivata са най напред това че ти неможе да го разбереш...си е твой проблем
Re: ей много прости хора немам думички вече...хахаха
ЕЕЕЕ не си прав, получаваш 1000мин към цееели 6 номера и невероятно щедрите 60 мин в голямото семейство :). Две супер услуги, които не мога да сметна на мтел колко им струват, че калкулатора ми не може да смята толко дребни суми :P
уви, не за първи път е така...
базикаш ме а ...хехе
верно много щедри били леле чак немога да ги сметна сумите ...мухаха
верно много щедри били леле чак немога да ги сметна сумите ...мухаха
Никси-Пикси, пропускаш 1 гб мобилен интернет и НЕОГРАНИЧЕН трафик за мейл, ай си кю, фейсбук и прочие....
neogrqani4eniq trafik e SAMO za maila i za NI6TO drugo...
ob6to vzeto ti samos taksata sisi go platil toq trafik baq baq..
ob6to vzeto ti samos taksata sisi go platil toq trafik baq baq..
-
- Регистриран: 05 май 2004, 05:54
Промоцията за Блякберито включва 1 гб мобилен интернет И неограничен мейл трафик, прочети внимателно:
http://mtel.bg/blackberrystorm/promo.html
http://mtel.bg/blackberrystorm/promo.html
"новият пакет айде го направиха на отчитане 60 секунди"
БТК - по-лошото предстои ;)
БТК - по-лошото предстои ;)