От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?
От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?
ДА! Спряха информацията за проверка на текущата сметка, чрез регистрация на уеб сайта си. Не че проверката през сайта на Ментел е била винаги точна или без закъснение, но бях свикнал точно там най-бързо да се информирам за текущата си сметка. Сега тази опция въобще не фигурира в новото им меню. Опцията за преглеждане на фактура с минала дата е актуална, но защо точно текущата сметка решиха да премахнат от менюто си...просто случайност - човек не може да си следи разходите от сайта? Предполагам много хора няма да бъдат доволни от промяната или може просто да е технически проблем, даже въобще няма да се очудя съвсем скоро да е на лице в сайта отново, но факт, че за момента 3-ти септември тя е премахната :|
Re: От Мтел спряха достъпа за проверка на текущата сметка?!?
Мтел в момента правят някакво подобряване на програмите си и предполагам че затова в момента я няма тази опция.Служител в магазина ми каза че подобрявали системата си за да можели да пуснат съвсем нови планове, отговор на плановете на другите 2 оператора :) Дано не ме е излъгал-ще бъде чудесно ако пуснат нови предложения (yes)
Ух... след твоя коментар моя проблем остава на заден план :) Дано наистина не те е метнал нещо служителя, иначе и аз предполоагам, че временно ще е явлението, дано... дано този път наистина е за добро... поне този път ;)
-
- Регистриран: 18 авг 2010, 22:16
Oхх дано да не те е излъгал. Дай боже да не е като оная глупост prima има нема време... :D
А и преди една седмица един приятел ми каза, че снимат някаква реклама за нов тарифен план. :|
А и преди една седмица един приятел ми каза, че снимат някаква реклама за нов тарифен план. :|
то трябва да сте доволни ако можете да говорите с цялата ваша мрежа, а не да броите номерца... надеждата умира последна, продължете с надеждата (yes) :D
наша-ваша... абонат съм не само на ментел точно по тази причина, но бих се радвал ако и те измислят нещо, с което да зарадват абонатите си...щом така се говори (whistle)
Така е до утре - то вече е днес - 04.09.2010 г има профилактика и синхронизиране на приложенията. Имаше доста технически проблеми от страна на Глобул и Виваком при пренос на номер в М-Тел. Беше ад - все малоумни коментари от донор операторите. Неспазване на срокове, объркващи данни към нас, което дразни нас, но и клиентите. Колегата не ти е казал нещо грешно. В момента не са активни някои услуги било в ИВР менюто или в магазините. А за програмите - само ще кажа - очаквайте това, за което хейтвате толкова М-Тел и изписвате хиляди неподплатени коментари.
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Хейтър номер едно да те пита ;) [Quote] А за програмите - само ще кажа - очаквайте това, за което хейтвате толкова М-Тел и изписвате хиляди неподплатени коментари. [/Quote]
Под това да не би да разбираш ОТВАРЯНЕ НА МРЕЖАТАААА (woo)(woo)(woo) ??????
Под това да не би да разбираш ОТВАРЯНЕ НА МРЕЖАТАААА (woo)(woo)(woo) ??????
Мтел правят промени в системата си. Променят изцяло сайта си. Спрели са електронните плащания на сметки (през банкомат или Epay.bg). Знам го от "вътре", така че може нещо хубаво да дойде!
Да, не може и прима да се зарежда от epay. Вчера казаха уж, че поне 72 часа щяло да отнеме (Но ми пейстнаха готовия текст в чата, така че може и от по-рано да тече това време).
А ако има нови тарифи, то ще е поне от 1-и октомври - преди няколко дни пак удължиха сроковете на офертите до тогава.
А ако има нови тарифи, то ще е поне от 1-и октомври - преди няколко дни пак удължиха сроковете на офертите до тогава.