Nokia n8 или Apple iphone 4
Nokia n8 или Apple iphone 4
Здравейте,Реших за есента да се оборудвам с нова машинка и направо се разкъсвам коя да взема.Чуденето ми е между аифона,н8 и новия дизаиър hd.Ще съм много благодарен ако изкажете мнението си за това кои телефон да закупя.Благодаря.
Re: Nokia n8 или Apple iphone 4
N8 е просто камера. айФоун е мапина за забавление. DesireHD не е лош, но определено има по-малко избор в Андроид маркет. Като цяло, ако не искаш айФоун-а, изчкайа замодел с Андроид 3, това бих те посъветвал аз.
n8 ще е най-евтиният от трите. все пак кажи за какво ти трябва. не гледай на броят приложения и мегахерците като основен критерий при избор.
Може и да е най-евтин, но как ще го продават нашите оператори? Какви ще жъдат цените на другите два телефона? Утре ще получим отговор само на част от въпросите. Иначе HTC-то е най-големия "дзвер" от трите ;).
Не гледай броя приложения, не гледай качеството, не гледай ОС, не гледай хардуера- това значи да си купиш Н8.
Чилко, обесни защо се намесваш, като вече си призна, че си пристрастен?
Чилко, обесни защо се намесваш, като вече си призна, че си пристрастен?
iPhone 4, естествено.
Или четворката или htc-то , но неправи грешката да купуваш телефон само заради една камера.
Това са пълни глупости, да не говорим, че проблемът офицално ще е оправен от началото на следващия месец.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
как ще го оправят?както премиера примерно лично копае метрото в София с оная си работа ли? :D аа да с гумено калъфче се оправяше проблема забравих (whistle)
Ти следиш ли нещата или си изпуснал това, че от компанията баботихапод проблемаи се очаква да бъде пуснат оправен модел в скоро време?