Новата система на М-тел и какво е новото?

Мартин Иванов
Регистриран: 26 ное 2010, 21:38

Новата система на М-тел и какво е новото?

Мнение от Мартин Иванов » 25 мар 2011, 00:02

[B]Много интересно се получава в последно време.

М-тел от 7 месеца, скоро започва 8ми, обновяват системата си уж за да ни е по - добре на нас и да са по гъвкави.

Е какво ново видяхме всъщност?

Първо : 90% от абонатите все още нямат фактури за по 2-3 месеца назад(един от тях съм аз)
Второ : Добавиха китайски хороскоп в Мтел+ меню-то.
Трето : Обаждате се на *88 и там в автоматичното меню чувате : НОВО, ВЕЧЕ можете да проверите НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО(WOOOOWW, Сериозно??) сметката си през Мтел+ менюто ! (ТОВА ГО ИМАШЕ и преди да внедрят новата система) !
Четвърто : Обаждате се на оператор, той разбира се не може да ви помогне и ви казва да изчакате, и че ще ви прехвърли към негов колега, който да ви "съдейства", хайде още 6-7 минути чакане към първоначалните 10-15.
Пето : операторите стават все по - нагли ако случайно решиш да споменеш "ОБЩИ УСЛОВИЯ" и по - точно "ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА МОБИЛТЕЛ".
Шесто : Информацията за текуща сметка и оставащи минути се актуализира на 2-3-5-6 дни(при мен 2 седмици), а не както преди до 2-3 часа или по - бързо.

И какво в крайна сметка? Нито едно от новите неща не е ново, а замазване на очите. Преди всеки оператор можеше да ти свърши работа бързо и лесно, сега трябва да те прехвърлят през 2 колеги, че да стигнеш до твоят отговор на въпроса. Фактури нямаме. Но важното е, че ИМАМЕ ХОРОСКОП! Там може би ще разберем сметката си.

ТЕмата не е хейтърска, аз съм ужасно доволен клиент на Мобилтел, но те минават всички граници вече. Създадох темата за да обсъдим новото от Мтел колко е "ново". [/B] (whistle):|:D

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Re: Новата система на М-тел и какво е новото?

Мнение от sports_man » 25 мар 2011, 00:21

Говореше се че ще има доста нови неща като например да си избираш на кой тарифен план да минеш ако да речем че ти изтича договорът да активираш и деактивираш услуги някви такива глупости ама и аз не съм видял нищо кой знае какво...Иначе евала за коментарът ти аз съм 1 към 1 със написаното от теб !

fashion_m
Регистриран: 28 яну 2006, 21:29

Мнение от fashion_m » 25 мар 2011, 00:31

Новото е, че новата система Amdocs CRM е много по-гъвкава и с нея Ментел ще следят клиентите си по-изкъсо и ще ги обсебват с още по-изсмукани от пръстите, сложни и завъртяни офери.
Amdocs CRM позволява потреблението на всеки клиент да бъде следено, анализирано и да се отчитат тенденциите и навиците на клиента.
Като анализирането на опитни мишки...

ogimag
Регистриран: 06 мар 2004, 17:44

Мнение от ogimag » 25 мар 2011, 00:40

Мисля си, че работата е тотално засрана. Според мен са доникъде- нито може да се върне старото, нито може да тръгне новото както им се иска... дано не съм прав, но това е усещането ми. А всичко иначе е прах в очите...

Мартин Иванов
Регистриран: 26 ное 2010, 21:38

Мнение от Мартин Иванов » 25 мар 2011, 00:45

[B]Точно това исках да кажа с темата, че е прах в очите. Ясно ми е иначе за какво точно са я сложили, за да следят потреблението и да се създаде "образ и потребности" на клиента. Обаче дори замазването не е като хората. Много е НИКАКВО ! [/B]:D

yav78
Регистриран: 19 мар 2011, 11:12

Мнение от yav78 » 25 мар 2011, 08:20

В общи линии си е точно както го описваш :D Аз китайския хороскоп не съм го ползвал де (whistle)
Но имат и още нещо ново - вкараха нови телефони и пуснаха бърз нет. ;)
А да и ще платят лечението на 3 деца от ДЦП, за малко да забравя. Ми в общи линии това е.

Samsung Galaxy S II
Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39

Мнение от Samsung Galaxy S II » 25 мар 2011, 08:38

Според мен дори и те самите не са очаквали толкова много да се провалят с уж новата им система. Много сгафиха и загубиха, затова уволниха техническият им директор, да се надяваме до края на годината да се оправят нещата.(yes)

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 25 мар 2011, 08:43

Новото е увеличения приход на оператора в последните няколко месеца, поради проблемите около внедряването на новата платформа и некоректно издадените надчислени фактури! (angry)

iavorski
Регистриран: 01 мар 2006, 22:30

Мнение от iavorski » 25 мар 2011, 10:35

Това за лечението на 3 деца от ДЦП е чудесно но ако трябва да сме честни преди да ги нагази кризата чистата им печалба след облагане с данъци беше един милион евро на ден - тоест ако отделят един процент от печалбата си за тежко болни хора ще се формира една сумичка от 7 милиона лева което е поне 10 пъти повече от сумата необходима за трите дечица.

Да не споменавам че ние годишно даряваме между 50 и 100 хил.лева а изобщо не сме от ранга на Мтел.

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 25 мар 2011, 10:38

И аз като техен клиент не държа на нищо освен на това да го оправят:
[Quote]Шесто : Информацията за текуща сметка и оставащи минути се актуализира на 2-3-5-6 дни(при мен 2 седмици), а не както преди до 2-3 часа или по - бързо. [/Quote]
Мен само това ме интересува, дори не желая да им работи и *88

Отговори