088-Кодът на наглостта
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
088-Кодът на наглостта
Иде ли краят на Мтел? „Благата вест” за хиляди разочаровани абонати на мобилния оператор все повече се тиражира в медиите. Според упорит слух пък шефът на Мтел Андреас Майерхофер е пред уволнение заради поредицата от гафове в компанията.Мобилният оператор вече буквално издишал и било въпрос на време телекомът да залезе, давайки път на по-лоялни и коректни оператори. Последната капка кръв на Мтел прокапала преди няколко дни, когато срив в системата остави хиляди абонати у нас без мобилна връзка. В продължение на часове клиентите не можеха да се свържат с близките си, което тотално загуби доверието им.
Заплатите на служителите били намалени, а освен това, били и принудени да лъжат клиентите, за да ги задържат. Позволени били всякакви трикове, измами и схватки само за да се убедят клиентите да не напускат. „Борба за парче месо е. Всеки абонат е ценен, но услугата става все по-мизерна и няма с какво да задържим клиентите”, разказва служител на Мтел.
Мислите, че ползвате отстъпки?Помислете пак! Не ползвате нищо, тъй като цялата база данни на Мтел е изтрита. Операторите нямат никаква информация за своите клиенти – още по-малко кой какви отстъпки ползва! Така например, ако доплащате за повече безплатни минути, вие не получавате по-голямата част, тъй като от Мтел не знаят тарифния ви план.
А първоначалната идея за обновяването на софтуера уж беше съвсем „благородна” – Мтел да улесни обслужването на своите абонати. Освен че това до момента не се е случило, от компанията по-скоро им стъжниха живота.
Заплатите на служителите били намалени, а освен това, били и принудени да лъжат клиентите, за да ги задържат. Позволени били всякакви трикове, измами и схватки само за да се убедят клиентите да не напускат. „Борба за парче месо е. Всеки абонат е ценен, но услугата става все по-мизерна и няма с какво да задържим клиентите”, разказва служител на Мтел.
Мислите, че ползвате отстъпки?Помислете пак! Не ползвате нищо, тъй като цялата база данни на Мтел е изтрита. Операторите нямат никаква информация за своите клиенти – още по-малко кой какви отстъпки ползва! Така например, ако доплащате за повече безплатни минути, вие не получавате по-голямата част, тъй като от Мтел не знаят тарифния ви план.
А първоначалната идея за обновяването на софтуера уж беше съвсем „благородна” – Мтел да улесни обслужването на своите абонати. Освен че това до момента не се е случило, от компанията по-скоро им стъжниха живота.
Re: 088-Кодът на наглостта
Този пост като че ли е от преди точно една година:D
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
На това му се вика дежа ву.:D
може би е добре да се прегледаш
сънува ли ги тези неща?
сънува ли ги тези неща?
Много добър пост (yes)
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Като чета такова нещо ми се реве че живея в държава където има такива журналисти,или хора,които се имат за някакви че да го напишат.По-голяма глупост и помия не съм чел,това дри не е и стил на жълт вестник.
Някой с малко акъл да ми обясни какво означава следния цитат "Мислите, че ползвате отстъпки?Помислете пак! Не ползвате нищо, тъй като цялата база данни на Мтел е изтрита. Операторите нямат никаква информация за своите клиенти – още по-малко кой какви отстъпки ползва! Така например, ако доплащате за повече безплатни минути, вие не получавате по-голямата част, тъй като от Мтел не знаят тарифния ви план."
И на кого му се е случило това?Това звучи повече от смешно и малоумно.
След това къде и кога е имало срив на мрежата,скоро не съм чувал такова нещо,поне като пишат да напишат къде ,кога,за колко и тн.
Сривове в мрежата са имали всички оператори и не може да се каже кой е по-надежден в това утношение.
Някой с малко акъл да ми обясни какво означава следния цитат "Мислите, че ползвате отстъпки?Помислете пак! Не ползвате нищо, тъй като цялата база данни на Мтел е изтрита. Операторите нямат никаква информация за своите клиенти – още по-малко кой какви отстъпки ползва! Така например, ако доплащате за повече безплатни минути, вие не получавате по-голямата част, тъй като от Мтел не знаят тарифния ви план."
След това къде и кога е имало срив на мрежата,скоро не съм чувал такова нещо,поне като пишат да напишат къде ,кога,за колко и тн.
Сривове в мрежата са имали всички оператори и не може да се каже кой е по-надежден в това утношение.
От цялата статия май само в заглавието има наченки на истина, но пак не напълно с оглед на преносимостта:D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Не добре да фалира Мтел колкото и да не ни харесва защото конкуренцията ще намалее.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Като чета такова нещо ми се реве че живея в държава където има такива журналисти,или хора,които се имат за някакви че да го напишат.По-голяма глупост и помия не съм чел,това дри не е и стил на жълт вестник.
Сривове в мрежата са имали всички оператори и не може да се каже кой е по-надежден в това утношение.[/Quote]
(yes)(yes)(yes)
Сривове в мрежата са имали всички оператори и не може да се каже кой е по-надежден в това утношение.[/Quote]
(yes)(yes)(yes)
Това вече не е кода на Мъкател :)