Браво на Мтел!

Sharky_80
Регистриран: 26 юни 2007, 11:12

Браво на Мтел!

Мнение от Sharky_80 » 28 май 2012, 17:34

Немога да повярвам, че ще го кажа, но все пак браво на Мтел. Повода да напиша това е, че забелязвам положителна насока при тях. Сутринта ми се обадиха да ми се извинят, че преди няколко дни нямах интернет за една вечер, като за това ще ме компенсират с 25% отстъпка от месечната такса. Друго, което искам да споделя е , че когато подписвах договора за интернет консултантката в магазина се опита да ме заблуди и ми каза, че офертата се предлага с безплатен рутер, което не отговаряше на истината и аз го знаех. Затова я накарах да допише в договора тази клауза и тя го направи. Естествено като ми прокарваха кабела не ми донесоха рутер. Обадих се на мтел и те ми се извиниха, че служителката е допуснала грешка, като ме е подвела и да чакам обаждане от офиса кадето сключих договора за да се разберем за компенсация. В крайна сметка ми се обадиха да ме попитат дали 3 месеца без такса ме устройва като извинение, което си ме устройваше напълно все пак това са си 45 лв. реални пари. Мисълта ми е, че грешки стават и ше стават, въпроса е да бъдат корегирани и двете страни да са доволни!
Днес отидох да подам заявление за пренос на една от вивакомските ми карти към Боб! Мисля, че любимия Виваком отива там откъдето мтел се връща!

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Re: Браво на Мтел!

Мнение от Beчния » 28 май 2012, 17:39

ВиваКон стават все по зле, това и децата го знаят.
Браво на Мтел!

titan_t
Регистриран: 23 авг 2007, 21:48

Мнение от titan_t » 28 май 2012, 17:40

Нищо подобно, Виваком в момента предлага тарифи и условия, които от Мтел преди дори не сме и мечтали да има!

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 28 май 2012, 17:51

[quote]Повода да напиша това е, че забелязвам положотелна насока при тях.[/quote]
Като например неизползваемият интернет от 64 килобита/с?(no)

А иначе конкретната случка едва ли има много общо с Мтел, защото старият екип на Мегалан/Спектър още е налице и все още те отговарят за връзката с клиентите и поддръжката.;)

Mary13
Регистриран: 01 ное 2011, 14:04

Мнение от Mary13 » 29 май 2012, 13:28

И аз мисля, че при Мтел се наблюдава подобрение в обслужването. В началото на година се колебаех дали да ги напусна, но след като си пообщувах с Виваком, реших да не го правя.

Sharky_80

Мнение от Sharky_80 » 29 май 2012, 13:45

[Quote]А иначе конкретната случка едва ли има много общо с Мтел, защото старият екип на Мегалан/Спектър още е налице и все още те отговарят за връзката с клиентите и поддръжката.;) [/Quote]

Аз съм подписал договор с Мтел, обаждането беше от името на Мтел и таксите ги плащам на Мтел, така че за мен Спектрум?Мегалан са си Мтел.
Есента трябваше да си избера интернет доставчик и естествено, като мой фаворити исках оптичен нет от Виваком, но нямаше покритие в моя квартал. При това положение си избрах Нет ис Сат, които имаха покритие в моя блок и имаха възможност ме включат. След месец след като трябваше да подписвам договор отидох при Нет ис сат да сключа договор, но ми казаха, че вече са собственост на Виваком и да отида в техен офис за сключване на договор. В офис на Виваком и на 123 ми казаха, че нямат покритие още в квартала на оптичния нет и започнаха да ми предлагат АДСЛ с домашен телефон. При положение какво да мисля за Виваком, аз отивам да им се моля да ми вземат парите, а те да не искат!

Sharky_80

Мнение от Sharky_80 » 29 май 2012, 13:52

[Quote]Нищо подобно, Виваком в момента предлага тарифи и условия, които от Мтел преди дори не сме и мечтали да има![/Quote]

Лошото е, че Виваком започнаха със старите номера на Мтел да пускат промоционални оферти, но само за нови абонати! Ето това много ме дразнеше при Мтел и това беше една от причините да се махна от тях преди 7 години и сега съм на път да направя същото с Виваком.

Българин
Регистриран: 05 дек 2011, 19:53

Мнение от Българин » 31 май 2012, 01:17

Логично е както процедират Мтелци,така да правят и Виваком.Мтел продължават с разни промоционални оферти,а и не само те де,но покрай тях завлякоха и останалите.А какво стана с абонатите,които дъъълго време си патиха от експериментите на Мтел :) Може би стотици хиляди..или милиони? Какво стана с тях,как ги компенсираха? Никак.При един от другите оператори имаше срив за кратко време,какво направиха те? Компенсираха ли щедро всички абонати,засегнати от това? Да.
"А иначе конкретната случка едва ли има много общо с Мтел, защото старият екип на Мегалан/Спектър още е налице и все още те отговарят за връзката с клиентите и поддръжката.

Аз съм подписал договор с Мтел, обаждането беше от името на Мтел и таксите ги плащам на Мтел, така че за мен Спектрум?Мегалан са си Мтел."

Ти май не вникна в написаното по-рано? Дори да плащаш на Мтел,това не изключва горепосочения факт.

Sharky_80

Мнение от Sharky_80 » 31 май 2012, 09:28

[Quote]Ти май не вникна в написаното по-рано? Дори да плащаш на Мтел,това не изключва горепосочения факт. [/Quote]

Напротив, вниквам много добре, но мен като клиент изобщо не ме вълнува вътрешната организация в дадена фирма, а ме интересува крайния резултат. Много мразя някой да ме прави на глупак. Офертата на Виваком за Уникол Л за 15 лв. много ми хареса и бях готов да преподпиша на нея, но след като Виваком ми отказаха утре отивам до Боб да подпиша договор с тях, като ми определиха дата за пренасяне на номера за 4.06. След 3-4 месеца ако ме издразнят или се появи по-добра оферта от конкуренцията, без никакви сантименти ще се махна от тях. Иначе за 7 години ползване услугите на Виваком съм общо взето доволен и немога да кажа лоша дума за тях!

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 31 май 2012, 21:51

Според мен процедират според клиентите. Аз например бях абонат на Мегалан, докато нямаха нищо общо с Мтел, бях изключително доволен от обслужването и от домашния нет, който предлагат. Поради по-добри условия, които ми предложиха НЕТ1, а и това, че станаха собственост на най-неприятния и некоректен оператор според мен се отказах от техните услуги. Днес получих обаждане от телефона +359149 със специално пакетно предложение, като ми се представиха като Мегалан. Това, което искам да кажа, е че понеже номера ми за връзка останал в тяхната база данни е стар Мтел-ски номер започващ с 088, но знаейки, че вече не съм абонат на Мтел, се опитват да ме примамят към бранд-а си, който ми е познат и нямам лоши впечатления, а именно Мегалан. По подобен начин стои и въпроса с другите клиенти, както и бранда Боб. За това условията на Боб ще са по-приемливи, макар и да идват от едно и също място, както и няма да се учудя Мегалан да предложи по-добри условия за клиентите си спрямо тези на Мтел. Много вече изреваха от Мобилтел и по всякакъв начин се опитват да изчистят опетненото си с право име, че дори да предложат нови продукти под формата на други фиктивни търговски марки.

Отговори