В-преминаване от абонаментен план към предплатена -мисията невъзможна

bkc
Регистриран: 10 фев 2012, 16:00

В-преминаване от абонаментен план към предплатена -мисията невъзможна

Мнение от bkc » 27 юли 2012, 09:19

Реших да мина на предплатена от абонаментен план(безсрочен отдавна) при Виваком и.....цък-не ставало,и даже го пише в сайта,а аз искам да запазя номера,но не ми се плащат 5 лв. на месец.Питах в Глобул искат ли да го пренеса на b connect-не можело,трябвало да е на абонаментен план.Май ще прежаля 15 лв. и ще го забобя на тарифа 0 лв. и ще пускам по 1 SMS на 6 месеца.Някой да има други идеи;).

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: В-преминаване от абонаментен план към предплатена -мисията невъзмо

Мнение от centur » 27 юли 2012, 09:35

Тогава се раздели с номера си и прекрати договора.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 27 юли 2012, 12:50

На прима можеш да си пренесеш номера без проблем.

komat
Регистриран: 05 мар 2005, 11:04

Мнение от komat » 27 юли 2012, 18:37

И на Б-кънект би трябвало да може да стане, аз съм прехвърлял от абонаментен Глобул на Б-кънект. Само при вива не става, при тях не може да се мине на предплатена дори от техен абонаментен план, но може да мине и на БОБ с нулева такса.(yes)

sports_man
Регистриран: 15 окт 2007, 11:19

Мнение от sports_man » 27 юли 2012, 20:09

На бикънект може да се мине аз съм минавал!!! Пробвай при по кадърен служител или в друг офис

DimityrDimitrov53
Регистриран: 27 юли 2012, 21:06

Мнение от DimityrDimitrov53 » 27 юли 2012, 21:16

При Глобул знам, че става от абонаментен да минеш към биканект. Според мен не си попаднал на служител. Опитай с някой, който не е станал на криво (cyber)

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 28 юли 2012, 01:12

Да, това е всеизвестен факт за Виваком - аз включително съм пробвал и ме увериха в няколко офиса и IVR, че не може.
Ако искаш да прехвърлиш номера от пост-пейд на при-пейд при Виваком първо трябва да пренесеш номера на предплатена услуга към Глобул или Мобилтел и след това отново да го върнеш в мрежата на Виваком.
В този случай можеш да го пренесеш на предплатена услуга, но не знам с какви условия на тарифата и дали изобщо има избор на тарифа, де.

[B][i]ПП/ Можеш да се прехвърлиш на предплатена услуга към Глобул или Мобилтел, подвели са те в магазина на Глобул, че не може..Ако се прехвърляш от Глобул или Мобилтел към Виваком можеш вече да избереш дали да си на сметка или предплатена услуга.[/i][/B]

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 28 юли 2012, 10:31

[Quote]Можеш да се прехвърлиш на предплатена услуга[/Quote]
Към всичките можеш въпросът е че където и да отидеш служителите ще се опитат да ти донесат вода от десет дерета и ще те лъжат като разпрани само и само да подпишеш договор.
[Quote]Пробвай при по кадърен служител или в друг офис[/Quote]
[Quote]Според мен не си попаднал на служител. Опитай с някой, който не е станал на криво[/Quote]
Такова ли трябва да бъде отношението?
Да обикаляш офисите да търсиш някой да ти свърши услугата? Да им се молиш вместо те на теб? Може би и връзки трябва да пуснеш? (angry)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 28 юли 2012, 21:11

Няма никаква драма да минеш на предплатена на глобул. Ако служителят казва друго, поискай да говориш с управителя на магазина и той много бързо ще се сети как става номерът...

bkc
Регистриран: 10 фев 2012, 16:00

Мнение от bkc » 29 юли 2012, 21:40

Искам да благодаря на stststeven и всички които взехте отношение по темата.Направих това което повечето препоръчаха-отидох в друг офис на Глобул,казах какво искам,скочиха веднага,че не може,питах ги да отворим сайта на Глобул,секцията с въпроси където е обяснено,че може и как и.....почнаха да се питат на какви чипове правели b connect-тите.Вече чакам(с новата пластика) да се обадят за датата.Мисля да я заредя с 6 лв,да станат над 10 и хайде пак при Виваком,ама на предплатена.Така исках да запазя и номера и оператора,че имам много клиенти на картата,да са живи и здрави и да звънят,ако е необходимо.Още веднъж-благодаря!

Отговори