Какъв е реалният брой на абонатите на операторите?
Какъв е реалният брой на абонатите на операторите?
Здравейте.
На всички ни е ясно, че операторите ни лъжат с броя абонати, които имат и нито Мтел има 5 млн., нито Глобул 4 млн и нито Вива 4 млн
Някой има ли инфо колко е реалния брой клиенти на мобилните оператори?
На всички ни е ясно, че операторите ни лъжат с броя абонати, които имат и нито Мтел има 5 млн., нито Глобул 4 млн и нито Вива 4 млн
Някой има ли инфо колко е реалния брой клиенти на мобилните оператори?
-
- Регистриран: 06 дек 2006, 00:35
Re: Какъв е реалният брой на абонатите на операторите?
Ко ти тряя....:D:D
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Както са казва:
\"Кажи бате колко карти да ти регистрираме с Асана и кво ше дадеш?\" :D
Реалния брой абонати е по-строго пазена тайна и от зона 51.
\"Кажи бате колко карти да ти регистрираме с Асана и кво ше дадеш?\" :D
Реалния брой абонати е по-строго пазена тайна и от зона 51.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Според мен горе-долу половинaтa.
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
Глобул са внесли повече яснота за техните активни абонати.
[Quote]Броят на активните клиенти на абонаментните програми на GLOBUL продължи да се увеличава и в края на тримесечието достигна почти 2,7 милиона, отбелязвайки ръст от 6,4% в сравнение със същия период на миналата година и представляват 68% от всички 3,9 милиона активни клиенти на оператора. Съгласно дефинициите на Telenor Group в брoя на активните клиенти не се включват предплатени карти, които не са използвани през последните 90 дни, както и абонаментите от типа machine-to-machine (M2M).[/Quote]
http://www.globul.bg/bg/news.html?id=14023
[Quote]Броят на активните клиенти на абонаментните програми на GLOBUL продължи да се увеличава и в края на тримесечието достигна почти 2,7 милиона, отбелязвайки ръст от 6,4% в сравнение със същия период на миналата година и представляват 68% от всички 3,9 милиона активни клиенти на оператора. Съгласно дефинициите на Telenor Group в брoя на активните клиенти не се включват предплатени карти, които не са използвани през последните 90 дни, както и абонаментите от типа machine-to-machine (M2M).[/Quote]
http://www.globul.bg/bg/news.html?id=14023
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
E, щом казват \"активен клиент\"... уж не трябва едно и също лице да е клиент на тяхна/техни услуга/и повече от веднъж, все си е един \"активен клиент\". Но предполагам, че не седят точно така нещата...
Въпросът ми бе провокиран от това, че последно време ми се струва, че Мтел вече не са с най-много абонати. Вивакомските номера навсякъде вече са повече, както и Глобулските.
Според мен, просто така ти се струва. Много от младите хора са на глобул или виваком, затова е нормално да ти се струва така. Иначе и аз съм с впечетление, че по-скоро глобул държи челното място
Струва ти се. Като процент Мтел са към 40-45%, на второ място все още е Глобул, но Вива ги догонват. Точни цифри имаше наскоро публикувани в статия в Капитал, но не ми се рови сега.
Глобул Имат Най-Много Предплатени Карти :П Със Сигурност От 3-те оператора (blush)
Виваком Губят Много Клиенти Заради Липсата На Възможност От Абонамент Да Минеш На Предплатен и За Това Ще Са Вечните Трети
Се Пак Ако Хиляди МИнат ОТ Абонамент На Предплатен Нали Годишно За Да СИ Запазят Номера Ще Вкарат По 10 Лева Минимум Което Си Е Супер доход ...
Дори Още С Преминаването Може Да Сложат Един Минимум 3 Лева За Зареждане На Предплатения Пакет или 5 Лева и да дадат еднкратно някви Минути което ще е супер задоволителноза обикновения човек ( Нови Приходи ) Но Явно Никойи Не Се Е Сетил За Тази Работа ...
Виваком Губят Много Клиенти Заради Липсата На Възможност От Абонамент Да Минеш На Предплатен и За Това Ще Са Вечните Трети
Се Пак Ако Хиляди МИнат ОТ Абонамент На Предплатен Нали Годишно За Да СИ Запазят Номера Ще Вкарат По 10 Лева Минимум Което Си Е Супер доход ...
Дори Още С Преминаването Може Да Сложат Един Минимум 3 Лева За Зареждане На Предплатения Пакет или 5 Лева и да дадат еднкратно някви Минути което ще е супер задоволителноза обикновения човек ( Нови Приходи ) Но Явно Никойи Не Се Е Сетил За Тази Работа ...